Нинішня київська влада - абсолютно непатріотична, некомпетентна і непрофесійна

28 вересня 2013, 18:30
Власник сторінки
Політик
0
206

Продовження дискусії на радіо "Голос Столиці"


«Голос Столиці»: На думку окремих людей, Київ зараз функціонує нормально. Щось працює, Попов щось робить, і якщо зараз Попов буде залишатися у стані постійної передвиборчої кампанії – можливо, так буде більше зроблено для столиці. Ви згодні?
Іван Салій: Я думаю, він вже все, що зміг, нажаль, зробив. У нас 22 метри житла на одного мешканця. В європейських столицях – 36. Це нормально? Будинки ми не утеплили, які мають термоопір 0,8, а треба 3,2. Тобто тепла при опаленні ми втрачаємо в чотири раз більше. Крім Києва, крім України, усі держави давно утеплили фасади старих будинків. Ми устами Попова на днях відмовилися… він каже, у нього немає грошей. Якщо немає грошей, навіщо нам така влада?

«Голос Столиці»: А звідки їх брати?
Іван Салій: Знаєте, для цього і потрібна влада. Він каже, ми не будемо хрущовки реконструювати. Звичайно не будемо, бо там Богословська і не живе. На виборах 2012 року за Партію регіонів проголосувало аж 12% киян. Ви чого тут управляєте? Вас у Київраду обрали, було 6 депутатів Київради, зараз їх 9… ви навіть не можете набрати більшість після того, як розвалилася фракція Черновецького. Ви послали Київ в нокдаун, а згодом ви його в нокаут пошлете. Я вам скажу, в Україні сьогодні одна проблема – де бабки?! І про це ми ніколи не говоримо. Я читаю статті на два розвороти: «Если будут деньги, я вам сделаю». Знаєте, якщо будуть гроші, зроблять і без вас.

«Голос Столиці»: А що усе ж робити без грошей?
Іван Салій: Це говорить про те, що влада абсолютно непатріотична, некомпетентна і непрофесійна. І мало моральна. В центрі політична еліта і в Києві. Якщо тільки оці питання повирішуються, якщо половина тіньової економіки… у нас «Київенерго» на 100% управляється приватною структурою. В світі такого немає. Тоді кожен киянин повинен мати акції «Київенерго». Треба приймати стратегічні рішення, а нам каштани саджають, мільйон троянд обіцяли.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Киев,Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.