Толерантність як вища форма байдужості.

29 вересня 2013, 21:05
Власник сторінки
Голова Черкаського Осередку ВГО Молодий Народний Рух
0
932
Толерантність як вища форма байдужості.

Сьогодні термін "Толерантність" переживає нове сприйняття. Толерантність у сьогоднішньому суспільстві це прояв вищої форми байдужості...

"Європа це клоака зла де по вулицях бродять гомосексуалісти єврейського походження котрі пропагують іудаїзм серед простих мешканців і обов'язково нав'язують комплекс неповноцінності представникам традиційного суспільства" - цей міф давно нав'язується нам.

Це спотворене обличчя Європи вже давно бродить державою котра межує з нашими землями.

Дивно, але останім часом ця ідея активно пропагується серед населення нашої країни. Взяти хоч наприклад останій інциндент з стадіоном "Арена-Львів". Це все робота не просто ворожих сил- це робота клятих ТОЛЕРАСТІВ.

Для мене поняття "Толерантність" має під собою велечезний фундамент історичної відповідальності за всих тих хто постраждав чи страждає від утисків режимів.

Сьогодні термін "Толерантність" переживає нове сприйняття. Толерантність у сьогоднішньому суспільстві це прояв вищої форми байдужості...

Міф 1.
Не толерантно не любити Євреїв.

Ніхто з ненависників Євреїв не може сказати чому він (чи вона їх не любить).
Не можна сьогодні на Євреїв казати "Жиди". Чому?
Чому, український відповідник слову Єврей зараз під забороною.
Якщо Єврей обманув вас давши в кредит певну сумму грошей а потім через суд вибив в двічі більшу і ви поскаржились на нього... Вітаю ви НЕТОЛЕРАНТНИЙ, оскільки не поважаєте особливості Євреїв і їхній хист до обману простого бидла (ой вибачте народу).



Міф 2.
Не толерантно не любити гомосексуалістів.

Гомосексуалісти це такі люди котрі постійно як і представники Міфу №1 вимагають до себе особливого ставлення.
Виникає питання: "Чому нормальна (ой вибачте, не гомосексуальна) люина повинна їх оберігати, не ображати їх почуття і відаваи весь свій час захисту прав гомосексуалістів?".
Скажіть хто в нашій країні свідомо бореться, я маю на увазі з побиттям і повішанням, з гомосексуалістами? Від кого вони захищаються? Хто на них полює?


Міф 3.

Ті хто відстоює своє право бути нормальним (ой знову вибачте, тобто християнином, хоча і не обов'язково, або натуралом) є страшними ГОМОФОБАМИ І АНТИСЕМІТАМИ!!!

Цей міф закладено самими так званими "ображеними меншинами", котрих зараз більшість серед "правоімущих".
Чому якщо я не хочу щоб мій син чи дочка в майбутньому були геями, я одразу стаю гомофобами.
Якщо серед 10 торговців є 1 єврей і я не купив у нього щось, я автоматично стаю антисемітом.                          Чому це так!?!?!


Щоб цього не було була продумана універсальна формула котра називається "ТОЛЕРАНТНІСТЬ".

Якщо мені байдуже хто йде поряд, якщо мені байдуже про що розповідають моїм дітям, якщо мені байдуже на всі збочення і прояви несправедливості, я гордо можу заявити: "Я ТОЛЕРАНТНИЙ!!!"

Адже толерантність сьогодні є вищим проявом байдужості серед людей...



 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: толерантність,гомосексуалізм,жиди,Толерастія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.