На гербі Дніпропетровщини з'являться віце-прем'єр Вілкул і голова облради Удод

01 жовтня 2013, 11:24
Власник сторінки
журналіст
0
223

У такий спосіб депутати обласної ради вирішили відзначити багаторічну сумлінну працю посадовців на благо регіону.

Як відомо, перед призначенням віце-прем’єром Олександр Вілкул тривалого часу очолював дніпропетровську облдержадміністрацію. На цій посаді він яскраво проявив свої найкращі ділові якості, зарекомендувавши себе енергійним і талановитим керівником, грамотним управлінцем й дбайливим господарником, справжнім патріотом ріднокраю.

Його вірним соратником й однодумцем завжди був і залишається голова облради Євген Удод. Не даремно на переважній більшості публічних заходів вони виступали разом, що регулярно засвідчували журналістські звіти як в друкованих, так і електронних ЗМІ.  

Рішення про внесення нових геральдичних елементів до герба й прапора Дніпропетровщині обласна рада прийняла за пропозицією фракції Партії регіонів. Ініціатива була підкріплена чималою кількістю листів від трудових колективів підприємств, організацій, закладів та установ області.

Зокрема, про своє бажання бачити достойників на гербі та прапорі області написали освітяни, медики, співробітники правоохоронних органів та місцевого самоврядування, творчі й професійні об’єднання громадян, ветерани війни і праці, а також студенти вишів та учні шкіл.

У своїх зверненнях дніпропетровчани зазначають, що саме завдяки плідній співпраці Олександра Юрійовича Вілкула та Євгена Григоровича Удода Дніпропетровщина зміцнила свої позиції серед інших регіонів країни, а жителі нарешті відчули кардинальне покращення у всіх сферах свого життя.

Також на сесії було прийняте рішення про оголошення творчого конкурсу на кращий проект скульптурної композиції, яка б символізувала тандем видатних керівників. Як очікується, її розмістять якраз посередині площі, що є спільною для будівель облдержадміністрації та обласної ради.


 

P.S. Хто прочитавши текст жахнувся і не повірив - правильно зробив, хто повірив - може зітхнути з полегшенням, бо це фейк. Поки що. Але в області за правління цих керманичів відбулось таке стрімке повернення до совка зі всіма притаманними радянському минулому атрибутами, зокрема культом особи, що ніхто не може гарантувати, що одного "чудового" дня ця фантазія не стане реальністю.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.