Саша Лобода з "Профутболу" на 2+2 прогнозує чемпіонство харківському "Металісту"

01 жовтня 2013, 14:48
Власник сторінки
журналіст
0
272

Сама ж вболіває за ужгородську "Говерлу".

Помічниця Ігоря Циганика відповідаючи на питання в конференції, яку веде на сайті "Ukrainefootball", поділилася думками з приводу ситуації в тренерському штабі київського «Динамо», критично оцінивши шанси команди на успіх в цьогорічній першості та спрогнозувала чемпіонство харківському «Металісту».

dniprogol, 24.09.2013 - 22:35

Як Ви ставитеся до того, що відбувається в київському "Динамо", зокрема до роботи Блохіна як головного тренера, до відставки його помічників? Чи має Блохін піти?

- Я погоджуюсь з думкою Ігоря Циганика про те, що штаб головного тренера пішов, а він залишився. Це не зовсім коректно. Вже всі так багато говорять про відставку Блохіна. А сенс? Все вирішує президент. Звичайно хочеться бачити красиву гру киян. Я сама іноді ходжу на стадіон і прагну побачити хороший футбол. Але, давайте ще трохи наберемося терпіння, в будь-якому випадку все попереду)

masterrr, 22.09.2013 - 23:38

Саша, ти гарна та приваблива!) як вважаєш, хто буде на прикінці сезону чемпіоном? За кого вболіваєш окрім Говерли?

-  Крім "Говерли" вболіваю за красивий футбол. А щодо чемпіонства, то "Металіст" має найбільші шанси.

Shaman77, 10.09.2013 - 16:19

Як ви вважаєте, чи має "Динамо"К можливість стати чемпіоном України після невдалого старту у чемпіонаті?

- На даному етапі говорити про чемпіонство "Динамо" не зовсім доречно. По-перше велика конкуренція, по-друге "Металіст", не виступаючи у єврокубках цього сезону, буде кістьми лягати аби стати чемпіоном, а по-третє "Динамо" ніяк не може налагодити гру. Тому, будемо відвертими, що "Динамо",  на даний час,  далеко до чемпіонства.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.