Свобода слова для України по-американські

03 жовтня 2013, 06:51
Власник сторінки
1
513

або як грантоїд «Українська правда» захищає американські інтереси

Свобода слова для України по-американські або як грантоїд «Українська правда» захищає американські інтереси

Цю статтю хочу присвятити непростій темі вибору пріоритетів для українських грантоїдів, особливо тоді, коли питання постає таким чином, або патріотизм, або догоджання своєму іноземному спонсору. Як новий коментатор я зареєструвався десь місяць тому на «Українській правді» та протягом вересня прокоментував кілька статей, що торкалися нашої внутрішньої політики. Тим більше, перебуваючи у відпустці та маючи для цього вдосталь часу, залишені на цьому Інтернет-ресурсі коментарі з власними думками щодо актуальних політичних подій я узагальнив потім у кількох моїх блогах на Кореспонденті. Проте, все було добре, поки не захотів я висловити свою думку до інтерв’ю з послом США «Посол США Джеффрі Пайєтт: Європа і США наполегливо працюватимуть…». Зокрема, я додав такий коментар:

Климко _ 27.09.2013 11:36

Я б спитав у посла, чому вони заслали агента ЦРУ американського громадянина Любарця організовувати в Україні "Врадіївську ходу", в якій не було жодного врадіївця, та провокувати народ на штурми міліцейських ділянок дорогою до Києва? Чи організація бунтів та громадянського протистояння - це акції дружнього характеру?

Потім якийсь, судячи по всьому, штатний коментатор «УП» або американського посольства під псевдо Yes, який дуже агресивно, іноді навіть по-хамськи реагував на будь-які критичні зауваження інших коментаторів до висловлювань посла (можна побачити на сайті «УП»), так відповів на мій коментар: 

Yes _ 27.09.2013 15:29

Климко:
Я б спитав у посла, чому вони заслали агента ЦРУ американського громадянина Любарця організовувати в Україні "Врадіївську ходу", в якій не було жодного врадіївця, та провокувати народ на штурми міліцейських ділянок дорогою до Києва? Чи організація бунтів та громадянського протистояння - це акції дружнього характеру?

=== якщо такі, як ви мовчать, коли їх ґвалтують, то повинен же хтось дати відсіч. Ви мабуть отримуєте задоволення. Загалом, те, що ви написали, більш ніж суцільною маячнею, не назвеш! На кого все це розраховуєте? Невже ви рівняєте всіх по собі, до своєї розумової неповноцінності?! Що вас не влаштовує в тому, що люди виразили свій протест проти міліційного свавілля та беззаконня, ким би цей протест не був би керованим, якщо він справедливий та захищає права та честь громадянина! Що не так?! Ми самостійно не можемо дати собі ради!!!, тому для нашої безпеки Україні потрібен ЄС та НАТО! приклад-вбивство рашою рибалок в Азовському морі...

У свою чергу мені прийшлося нагадати йому про патріотизм:

Климко _ 30.09.2013 10:07

Yes:
Шановний представник американського посольства, не треба тут ображати тих, кому не подобається, як агенти ЦРУ, на кшталт Любарця, провокують наших громадян на незаконні дії, організовують усілякі акції непокори, бунти, а потім, прикриваючись американським паспортом, валять у свій рідний Солт Лейк Сіті. Всі розв'язані спецслужбами США громадянські війни в країнах, у яких були економічні інтереси Штатів, виправдовувалися захистом демократії. Читачі та дописувачі УП - достатньо освідченні люди, щоб нам тут розповідати казки, що ми, українці, настільки дурні, що без провокацій американських агентів не побудуємо собі демократії. Якщо вам подобається, що чужі спецслужби хазяйнують у вас в країні, то напевно патріотизму у вас - нуль. Прочитавши ваші коментарі до цієї статті, мені здається, що у вас тут таке ж завдання, як у Любарця у Врадієвці. Я проти того, щоб у нас хазяйнували чужі засланці і мені байдуже які, американські чи російські. Читати всім: "Історія агента Любарця"!

І як виявилось цього вже було достатньо для того, щоб редакція «Української правди» догоджаючи своїм грантодавцям та американському уряду, та напевно прагнучи допомогти ЦРУ влаштувати у нашій країні громадянську війну, заблокувало мені доступ до коментування та видалило мої коментарі до цієї статті.

Але ж цього було замало, оскільки як з’ясувалося з «УП» було видалено більшість моїх коментарів за останній час. Вочевидь, не дуже подобається редакції «Української правди» інша, не проплачена американцями правда. Напевно куратори зі спецслужб США навчили головного редактора Олену Притулу плюралізму думок, свободі слова та справжньої демократії по-американські… для країн «третього світу».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Свобода слова,США,Українська Православна Церква,Любарець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.