Ведучий "Ранкових курасанів" на ТВі Валерій Сараула про "Доктора Пі":

04 жовтня 2013, 12:02
Власник сторінки
журналіст
0
720

"При першому спілкуванні у Львові до мене вкралася думка про те, що він маніпулятор, оскільки при виконанні завдання запам'ятовування 20 цифр він зробив 8 помилок".

Ведучий "Ранкових курасанів" (ТВІ) Валерій Сараула, відомий також своїм проектом  "Паралельний світ", що ішов на  СТБ, розповів на чат-конференції "Телекритики"  про Андрія Слюсарчука, який неодноразово брав участь в його передачах:

- Свого часу, коли працювали на СТБ, ви зробили чимало сюжетів за участю Андрія Слюсарчука. В них Доктор Пі демонстрував свої надприродні здібності: гіпноз, вгадував і цитував цілі абзаци з будь-якої сторінки книги, яку ви навмання відкривали. То він справді мав такі здібності чи все це був обман, в якому брали участь і ви? А зараз не хотіли б зробити з ним передачу?

-
Дякую за це запитання. Воно досі мене турбує. При згадуванні про Слюсарчука виникає неоднозначність, як і у всіх. При першому спілкуванні у Львові до мене вкралася думка про те, що він маніпулятор, оскільки при виконанні завдання запам'ятовування 20 цифр він зробив 8 помилок. Але потім просив назвати будь-який абзац з будь-якої книжки - і його цитував. Більше того, після зйомок до нього підходили на вулиці люди і дякували за щось. Того вилікував, тому допоміг. Він брехун, але геніальний брехун. Хлопчику треба було допомогти, і отримали б, можливо, геніального лікаря. Передайте привіт Андрію Тихоновичу до в'язниці. Побачивши Слюсарчука в нашій програмі, люди зверталися до мене по його телефон, я давав, минав час, він ставав все менш доступнішим, але завжди брав трубку. Одного разу я йому сказав на зйомці: «Андрій Тихонович, не можна призначати зустріч людині з Луганська у Львові й на неї не приїжджати». Він так робив часто. Влітку спілкувався в Криму з відомою людиною, і він, і його друзі завзято стверджували, що Слюсарчук допомагав їхнім батькам при важких хворобах. А офіційна медицина вбивала... Я б ще знімав і знімав Слюсарчука, і, користуючись нагодою, запрошую його поїсти «Ранкових курасанів». Багато хто зі впливових людей піклується про нього, теж не випадково. Я вважаю, треба дати термін у в'язниці, змусити виплатити великі компенсації постраждалим, бо все одно вийде і заробить ще більше.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.