У Ганни Герман політична шизофренія?

04 жовтня 2013, 21:57
Власник сторінки
журналіст
0
705

Послухати цю регіоналку, то здається, що це говорять дві різні людини.

Нещодавно на "Свободі слова" у Андрія Куликова "Геббельсівна" заявила, що піде з політики, якщо Янукович не полегшить долю Тимошенко.

"Я вірю, що підписавши асоціацію, ставши міцно на ноги, президент України, який шукає виходу з цієї ситуації, знайде вихід і полегшить долю своєї опонентки. Але полегшить не під тиском держав і чужих лідерів, не під погрозами… ні, він зробить це з висоти свого милосердя, свого християнського переконання і своєї сутності…", - сказала вона.

"Я вірю в це. І якщо моя віра перед вами виявиться лише ілюзіями моїми, я готова прийти і сказати: "Я назавжди відходжу з політики, бо я помилилася в цій людині". Але я знаю цю людину більш як 8 років … Думаю, що моя віра у нього має підстави…", - акцентувала Герман.

А от, для порівняння, що вона незабаром про те ж саме мовила на радіо "Свобода":

"Це не в компетенції президента України, це в компетенції юридичного поля, я би сказала ... Якщо Юлія Володимирівна написала заяву на ім’я президента таке звернення лікуватися за кордоном, то це дає президентові підстави звертатися до парламенту з тим, щоб у парламенті були розглянуті відповідні закони, щоб створити законодавче поле, яке б давало можливість для такого кроку".

Ну то як все це розуміти? Обидві заяви зроблені протягом одного тижня. Чим не роздвоєння особистості? 
patient
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.