Костянтин КРАСОВСЬКИЙ: "Удар" по українцям або зрада парламентаріїв"

08 жовтня 2013, 14:44
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
354
Костянтин КРАСОВСЬКИЙ:  Удар  по українцям або зрада парламентаріїв

Підігравши Партії регіонів, депутати «Удару» дають всі підстави вважати – домовились з провладною більшістю чим нанесли удар по власному народу!

08 жовтня в залі Верховної Ради України відбулась чергова зрада. Так 16 депутатів від партії «Удар» проголосували за провладний законопроект, який зобов’язує працівників правоохоронних органів опісля навчання в вищах відпрацьовувати в правоохоронних органах 3 роки. У випадку не відпрацювання з будь-яких причин зазначеного терміну міліціянти повинні  сплатити вартість всього навчання. Таким чином влада створила додаткові важелі впливу на правоохоронців.

Під страхом не заробити, а навпаки понести значні фінансові витрати, правоохоронці будуть змушені виконувати не правові вказівки свого годувальника, що  неодноразово ми бачимо під стінами Київської міськради.

Прийнятий Закон є прямою нормою зміни курсу від демократії до тоталітаризму.

Підігравши Партії регіонів, депутати «Удару» дають всі підстави вважати – домовились з провладною більшістю чим нанесли  удар по власному народу! Залишається питання – яка ціна зради? Чи ця політична сила є заздалегідь підготовлений проект влади?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.