Азаров та субсидія в Україні.

10 жовтня 2013, 12:52
Власник сторінки
юрист, бухгалтер, економіст, політик
0
289

От так все повязано в Україні. Жадібність верховних волоцюг з Кабінету Міністрів, невігласів в районах та областях і нас, простих українських громадян, яких всі обдурюють та вигадують нам перепони

Економічне диво, яким улещували виборців, за двадцять з лишнім років, перетворилось на кумедію економічного невігластва.
Нічого іншого очікувати не доводилось, тому що ті, хто кричав з трибуни про свою винятковість на справді виявлялися малоосвіченними та недолугими людьми. На користь своєї жадібності вони кидали економічні закони під ноги злочинців, напихуючи свої кишені соціальними гарантіями, пенсіями, субсидіями та іншими гарантіми населення України.

Як відомо тим, хто вивчав економіку, а не просиджував штани у генделиках заради диплому, економіка не може пережити таких ганебних явищ як субсидії, дотації та інше.
З цими термінами знайомі майже всі, Але ніхто їх не розуміє.
Розкажу про субсидії.
Розміри субсидій є нічим іншим, як розкраданням бюджету та зменшенням ВВП.
Субсидії задумувались та запроваджувались для того, щоб знищувати населння країн кидаючи їх в зубожіння.
Субсидії використовувались для того, щоб обкрадати бюджети під виглядом соціальної необхідності.

Лише позбавившись субсидій, тобто монетизувавши їх, Україна зробила би значний крок до розвитку свого ринку, до зменшення рівня коррупції, та до збільшення соціальної захищенності населння.
Слід зазначити, що це призвело б і до покращення якості самих послуг та обслуговування.

Але жодний Уряд не йде на це? Не йде на це і Уряд Азарова, який відстоює такі самі злодійські наміри в економіці.
Як це позначається на пересічному українцеві, заради якого виняткові нації захоплювали владу та обіцяли скоре видужання української економіки?
Жодної користі, навіть моральної втіхи нема. Бо сотні тисяч українців не отримують субсидії, які їм належать. А сотні тисяч отримують, хоч і не мають на це прав.
Перших у всякий спосіб відпроваджують, під видом фіктивних боргів, не знання законів, навмисних корупційних дій. 
А других по блату приймають та надають субсидії навіть знаючи що довідки про доходи підроблені.

Мене особсито, разом із сімєю позбалвляли субсидії три роки поспіль, тільки із-за того, що покидьки з ЖЕКу не видавали довідки вимагаючи погасити не існуючи борги!
Три роки ми, це моя бабця 1924 року народження, яка годувала голодних євреїв в Житомирі, щоб не подохли з голоду, мама - пенсіонерка, 1946 року народження,та я, що їх офіційно доглядаю.
Ні Генеральна Прокуратура в тому числі Потебеньківська та нині Пшонська, ні СБУ, ні політики ні депутати ніхто не став на мій захист. А таких людей лише в Костопільському районі сотні!
А по Україні?

Навіть сьогодні, коли вже не обовязково надання довідки про склад сімї, її все одно вимагають у тих, хто не знає про свої права.

Приклад.
Сьогодні 10 жовтня завітав до костопільського віділу субсидії щоб подати документи.
Перед тим роздрукував на компютері два документи. Перший це заву, де продрукував всі данні, щоб не записувати рукою, та Декдарацію.

Подав в субсидію. кажуть має бути написано від руки?!
Це дикість! Про це ніде не написано. Написано, що має бути заповнено особисто, але не сказано що від руки.
Я вже звик до такого в своєму місті. Тому переписав від руки.
І мене знову попросили написати заву про те, що прошу надати субсидію без врахування квартирної плати.
Я не плачу квартплату, тому що не хочу щоб на мені наживались покидьки, які захопимли ЖЕК та за наші кошти будують мафії будинки та магазини.
Не плачу і не буду платити, навіть якщо Азаров введе за це кримінальну відповідальність.
Тому що я, як громадянини вільної країни маю право сам обирати хто буде мене обслуговувати. А якщо не хочу то нікого і не найму.
Тому я в заяві не вказую ЖЕК. Але мене просять писати заву щоб без врахування ЖЕКу.
Що вони сліпі і не бачать що я їх прошу?

От так воно все повязано в Украині.
Жадібність верховних волоцюг з  Кабінету Міністрів, невігласів в районах та областях і нас, простих українських громадян, яких всі обдурюють та вигадують нам різні перепони, щоб в одних відвбрати а іншим дати.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Азаров,Україна,економіка,Бовикін,Костопіль,субсидія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.