У політ-еліти алергія на символи учасників визвольних змагань

11 жовтня 2013, 12:25
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
439
У політ-еліти алергія на символи учасників визвольних змагань

Мов упирі від часнику народні депутати повтикали від виконання своїх обов'язків

Напередодні великого козацького свята "Покрова" нардепи від ВО "Свобода"  анонсували про захід "Покрови" на 14 жовтня в залі засідання Верховної Ради України. Опісля патріотичного флешмобу мов упирі від часнику нардепи провладної більшості зі своїми сателітами повтикали від виконання своїх обов'язків з пленарного засідання.

"Відмова від роботи з причини нашого анонсування про захід присвячений святкуванню "Покрови" 14 жовтня не виправдовує нардепів, оскільки виборці чекають від них прийняття законопроектів спрямованих на покращення соціальної сфери. Ще до нашого анонсу, явка депутатів провладної більшості дала зрозуміти, що сесія не відбудеться" прокоментував народний депутат від ВО "Свобода" Олег Сиротюк.

В дійсності, перед верховною радою заздалегідь стояли залізні фаетони біля яких нервово покурювавши крутились водії нардепів.

Нардепам потрібна була причина відлинути від роботи, бо в поту працювали три доби. Адже перед таким вчинком їм потрібно було виборцям пояснити, про те, як важко три дні тиснути на кнопки, а декому навіть дивитись на них.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.