У Дніпропетровську є ресторан, який пропонує скуштувати… залізобетон

12 жовтня 2013, 14:54
Власник сторінки
журналіст
0
224

Про це сповіщає рекламний ролик закладу на одній з фм-радіостанцій.

Відвідувачка просить офіціанта принести щось на його смак. Той же пропонує… залізобетон. «Але ж він не їстівний!» - дивується жінка. На що чує у відповідь, що тут приготують залізобетон так, що їй сподобається.

Реклама, звісно, оригінальна, але доволі неоднозначна. З одного боку, зрозуміло, що хотіли сказати нею автори, мовляв в ресторані такі кулінари, що зроблять смачним будь-яке блюдо.

А з іншого… Чого тільки не зустрінеш у тарілці в подібних закладах, в тому числі справді дуже далекого від їстівного і корисного. Тому пряма пропозиція, яка йде від співробітників ресторану, скуштувати залізобетон –  дещо насторожує.

А раптом дійсно підсунуть щось таке, що скрипітиме на зубах, якщо не зламає їх. Нехай навіть воно і буде смачне, але наскільки безпечним виявиться для здоров’
я?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.