На чий млин ллють воду недолугі «псевдоексперти»?

17 жовтня 2013, 09:57
Власник сторінки
0
198

Минуло лише кілька днів як СПУ провела ХІХ з`їзд партії. Соціалісти розглянули низку важливих питань, зокрема, затвердили нові Програму та Статут, обрали Голову та Лідера партії, окреслили плани на ма

На ХІХ з’їзді було визначено стратегічне завдання, котре передбачає «прихід до влади для розбудови громадянського суспільства на всіх рівнях, повернення України до парламентської – президентської республіки з європейськими стандартами життя та збереженням дружби з братніми слов’янськими народами на основі українських духовних цінностей».  

Приємно констатувати - однопартійці підтримали озвучену мною тезу про те, що «Справжній Соціалізм – це всеосяжна справедливість! Соціалізм – це основа української політичної нації. Український соціалізм – це наша історія з усіма її здобутками та майбутнє нашого великого і славетного народу!»

Можу заявити без будь-яких сумнівів, що українські соціалісти, переживши важкі часи, зберегли відданість ідеологічним принципам та патріотизм у своїх серцях, залишились сильними та згуртованими. Разом з усвідомленням усієї складності політичної ситуації, я побачив у однопартійців готовність до майбутньої боротьби! 

Саме тому, хочу відповісти деяким особам, котрі іменуючи себе політичними експертами, продукують у електронних ЗМІ абсурдні заяви про те, що «реанімація Соціалістичної партії України, а також висунення на пост лідера цієї партії Миколи Рудьковського ініційована чинною владою для посилення боротьби з Компартією України і спроби послаблення народної підтримки КПУ». Подібні судження, які дозволяє політолог, керівник центру "Третій сектор" Андрій Золотарьов, не мають під собою жодного підґрунтя та більш схожі на плід хворобливої уяви «недолугого провокатора», ніж  на заяву справжнього політичного експерта. 

СПУ не була та не буде чиїмось політичним проектом, адже це партія з більш ніж 22 – річною історією, тисячами прихильників! Ми маємо потужну ідеологію, котра довела свою ефективність у багатьох передових суспільствах світу. В наших рядах досвідчені та палкі борці за справедливість та добробут людей. Наші принципи непохитні!

Тому, не зважаючи на подібні провокації, ми не будемо мовчазно споглядати як соціалістичні гасла перетворюють на популістські лозунги вітчизняні буржуазні пройдисвіти – політикани. Їх мета – безграничне збільшення власної електоральної привабливості у суспільстві для подальшого безкарного грабунку наших співгромадян. Усе це відбувається на фоні спроб дискредитації соціалістів. До подібних ж «псевдоекспертів», котрі не гребують виконанням брудних замовлень з очорнення нашої політичної сили, має прийти усвідомлення своєї неприглядної місії у нинішній політичній боротьбі.

Окрім того, хочу нагадати про законодавчо передбачену відповідальність за розповсюдження недостовірної інформації та відомостей, що не відповідають дійсності.  Та заявити, що соціалісти залишають за собою право захищати свої інтереси від фактів приниження честі, гідності чи ділової репутації та вимагати через суд спростування недостовірної інформації!

 Петро Устенко

Лідер Соціалістичної партії України

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.