Луценко не схвалює рішення Гримчака балотуватися на окрузі Левченка

17 жовтня 2013, 11:03
Власник сторінки
журналіст
0
303

Хоча після перегляду вчорашнього ефіру Юрія Гримчака на 5 каналі, могло скластися враження, що він йде у кандидати від очолюваної Юрієм Луценком "Третьої республіки".

Після перегляду вчорашнього ефіру на 5-ому за участю давнього політичного соратника й однодумця Юрія Луценка – екс-депутата Юрія Гримчака, в мене склалося враження, що прийняте ним рішення балотуватися на 223-ому київському окрузі не його самостійне, а «Третьої республіки».

Бо протягом ефіру Гримчак озвучив головний «третьореспубліканський» месидж і одночасно вимогу до опозиції про висування єдиного кандидата на президентських виборах вже у першому турі. Він навіть назвав однією з умов зняття своєї кандидатури з виборів на 223-ому окрузі, як би комічно це не звучало, оприлюднення опозицією імені узгодженого кандидата вже на День Свободи, 22 листопада.

Відтак за посередництва Фейсбук звернувся до Юрія Луценка із запитаннями: чи не є кандидат у народні депутати Гримчак креатурою «Третьої республіки» і чи радився Гримчак особисто з ним перед тим, як кандидувати на «окрузі Левченка»?

На що Луценко відповів, що вже давно не бачився з Гримчаком, а коли дізнався, що той балотуватиметься, відправив йому СМС з незгодою.

Як би там не було, а рішення Гримчака розділяє ставлення до нього на до і після. Він розпорошуватиме опозиційні голоси, чим автоматично працюватиме на владу, а значить і проти перемоги єдиного, узгодженого кандидата від опозиції, яким є «свободівець» Левченко.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.