Кличко дає "добро" на нову інформаційну атаку на "Батьківщину"

18 жовтня 2013, 08:18
Власник сторінки
0
382

Прес-служба УДАР замовила нові журналістські розслідування на ТВ

З кіл, близьких до прес-служби партії УДАР, стало відомо, що за особистою вказівкою лідера партії найближчими днями розпочнеться підготовка до інформаційної кампанії відносно представників  партії "Батьківщина", зокрема за допомоги журналістів популярних телевізійних програм буде підготовлено серію тематичних викривальних репортажів, а також інші викиди, зокрема у мережу Інтернет, компрометуючої та дискредитуючої інформації щодо лідерів "Батьківщини" та окремих її депутатів.

Таке розпорядження було віддане Віталієм Кличком як реакція на появу в останній місяць значної кількості матеріалів негативного характеру про УДАР та особисто про його лідера.

Внаслідок проведеного силами прес-служби партії розслідування та аналізу інформаційного середовища було зроблено висновки щодо походження значної кількості компрометуючих лідера УДАР матеріалів з кіл, близьких до керівництва "Батьківщини". Зокрема протягом вересня журналістами відомих опозиційних видань, яких вважають близькими до Арсенія Яценюка та Олександра Турчинова, було піднято тему неможливості балотування Віталія Кличка на президентських виборах 2015 року через невідповідність конституційному цензу осілості. З іншого боку у партії УДАР дізналися про проведення "партнерами" по опозиції негласного стеження та нелегального прослуховування ударівських депутатів під керівництвом нардепа Кожем`якіна з "Батьківщини".

У цьому зв'язку, головою УДАРу було прийнято рішення щодо скасування тимчасового "мораторію" на інформаційні атаки на "союзників", який було запроваджено через скандал, що відбувся після витоку інформації про причетність прес-служби партії УДАР до компрометації на центральному телебаченні народного депутата України від "Батьківщини" Дмитра Андрієвського.

Нагадаю, що 2 вересня на телеканалі «1+1» вийшла програма "Гроші", у якій було продемонстровано, як легко корумпуються народні депутати України через їхніх помічників. Для цієї мети нібито випадково було обрано помічника народного депутата України Д.Андрієвського - Зоряна Шкиряка.

Згодом у пресу просочилася інформація, що у якості жертви Шкиряка було обрано не випадково. Журналісти "Української кривди" отримали інформацію, що це була цілеспрямована провокація з боку прес-служби партії УДАР, якою її керівник Оксана Зинов'єва вирішувала дві задачі. По-перше, виконувала вказівку шефа Віталія Кличка щодо підриву рейтингу конкурентів по опозиції, по-друге, - зробила приємно лідеру партії, оскільки Кличко вже давно мріяв помститися своєму особистому "медіа-тролю" Шкиряку за випади останнього у блогах в Інтернеті. 

Після появи 4 вересня на сайті "Української кривди" з даного приводу статті («У Кличко на скрытую камеру купили Шкиряка - сильно злил «жирафа»), лідер партії УДАР вирішив зам'яти скандал та того ж самого дня запевнив Д.Андрієвського, що не він та не прес-секретар партії «УДАР» О.Зінов’єва не мають відношення до підготовки сюжету стосовно його помічника З.Шкиряка. Одночасно, Віталій Кличко дав вказівку Зинов'євій зробити паузу на місяць-півтора, щоб емоції депутатів з "Батьківщини" трошки остигли.

Наразі джерела у прес-службі партії повідомляють, що у зв'язку із зняттям згаданого "мораторію" Оксана Зинов'єва вже провела зустрічі з представниками телеканалів, які входять до медіа-групи Віктора Пінчука  та каналу "1+1", який належить Ігорю Коломойському. Із зазначеними телевізійниками було домовлено про серію розслідувань, фігурантами яких стануть провідні політики "Батьківщини". Основною метою кампанії є дискредитація конкуруючої опозиційної політичної сили та її лідера Арсенія Яценюка, з тим, щоб зробити Віталія Кличка опозиційним кандидатом з найвищим рейтингом на президентських виборах 2015 року. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: Яценюк,Кличко,Батьківщина,УДАР,Зинов`єва,Шкиряк,Андрієвський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.