Кіркоров має зазнати адекватної відповіді!

18 жовтня 2013, 10:39
Власник сторінки
журналіст
0
214

Відкритий лист Олегові Ляшку

Народному депутату України

Лідеру Радикальної партії

Олегу Ляшку

Пане Олеже!

Впевнений, Ви як і всі українці були шоковані й до глибини душі обурені кричущим інцидентом за участю охоронця Філіпа Кіркорова та фотокореспондента Інтернет-видання «Лівий берег» Олександра Ратушняка, який днями трапився поблизу київського ресторану Under Wonder: кіркорівський бодігвард жбурнув в  українського журналіста, коли той виконував свої професійні обов'язки, пляшку мінералки, яка поцілила в голову, спричинивши криваву рану. Більше того, потім відскочила й влучила у живіт дівчині, що була поряд.



Прошу Вас як патріота рідної землі, зокрема Київщини, і захисника всіх українців, в тому числі киян, вжити усіх необхідних заходів для відновлення справедливості, а саме - завдання адекватного удару по знахабнілим  зайдам зі свити самопроголошеного поп-короля! Вам як депутату ВР буде зробити це набагато простіше, аніж пересічному українцю. Завдяки високому статусу Ви можете безперешкодно підібратися якомога ближче до цілі, а влучивши у неї, скористатися депутатською недоторканністю. Кому як не Вам із Вашою схильністю до яскравих й резонансних на всю Україну акцій, належить честь здійснення благородної місії - відплати за завдану українцям кривду, за їхні розбиті світлі голови.



Переконаний, якщо Ви замість звичайної мінералки у пластиковій пляшці оберете якусь іншу тару, з іншою рідиною, яка внаслідок використання спричиняє куди  потужніший і гучніший ефект, то ніхто з співвітчизників не заперечуватиме. А успішне проведення спецоперації тільки збільшить і без того високий рейтинг як Ваш особистий, так і очолюваної Вами партії, що вже сьогодні може заслужено претендувати на роль політичного авангарду цілого українського суспільства. А це, погодьтеся, дуже важливо у світлі майбутніх довиборів у п'яти округах, надто ж - в столичному 223-ому, бо вище зазначений інцидент трапився якраз в Києві.

Заради успіху справи, наважуся порадити обов'язково взяти з собою на громадянську акцію помсти Вашу вірну помічницю, голову Дніпропетровської територіальної організації РПЛ, визначену Вами кандидаткою на 223 окрузі Вікторію Шилову. Вона надійно забезпечить Вам тил, а в разі потреби миттєво прийде на допомогу. Нема на світі такого бусурмана, який би міг витримати її удар підбором у пах та ще й з розбігу. Знайте про це!

Прошу Вас не зраджувати своєму радикальному покликанню! Не лишайте без належної відповіді скоєне чужеземними покидьками на київській землі брутальне неподобство по відношенню до Ваших співгромадян. Покажіть цим заїжджим падлюкам, нехай їм грець, що значить мати справу з Вами - Олегом Ляшком! Нехай ці паскуди знають, як ображати українців і що їм за це, трясця іхній бісовій матері, буде! Всім!

P.S. Через мережу Фейсбук відправив текст безпоредньому адресатові.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.