Зупинимо будівництво дев’ятиповерхової собачої конури на Юності 8а

18 жовтня 2013, 10:50
Власник сторінки
Громадський активіст, журналіст, письменник
0
391
Зупинимо будівництво дев’ятиповерхової собачої конури на Юності 8а

До уваги громадськості та ЗМІ!!! Текст листівки, яка сьогодні розповсюджується ініціативною групою по боротьбі з цією забудовою:

Шановні сусіди!

ТОВ «ФСВ» тихом-нишком продовжує будівництво на перетині вулиць Юності та Космічної. Будівництво ведеться на ділянці, на якій, по виразу одного з київських чиновників, можна побудувати у кращому випадку лише собачу конуру.

Але будівництво триває. І це не дивлячись на відсутність юридичних підстав, на те, що проти цієї забудови виступає міська адміністрація, головне управління архітектури, архітектурно-будівельна інспекція. Не дивлячись на неодноразові звернення до різних інстанцій народних депутатів України Віктора Чумака та Олександра Бригінця. Не дивлячись на те, що таке будівництво може привести до катастрофічних наслідків в водо-теплопостачанні, каналізаційній мережі. Не дивлячись на те, що прямо напроти будівництва розміщена школа, куди кожний день ходять наші діти, що під це будівництво не забезпечені елементарні умови життєдіяльність, такі, наприклад, як місця для паркування…

Сьогодні саме ми маємо зупинити це будівництво, яке перетворить наш мікрорайон у суцільний Шанхай.

У суботу, 19 жовтня о 15.00 ми маємо вийти на ріг Юності та Космічної та показати відношення мешканців до цієї варварської забудови. Наш життєвий простір має належати нам!

Організаційний комітет

P.S. Маю уточнити, що я, як людина, що мешкає на Космічній, і для якої проблема цією забудови більш ніж болюча, приклав руку до цієї листівки. Але час проведення акції – ініціатива організаційного комітету, в який я не входжу. Я пропонував організувати акцію о 13.00. Прошу вибачення за це уточнення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.