Черкаси – 2015: вибори чи наперстки?

19 жовтня 2013, 21:03
Власник сторінки
громадський діяч, журналіст
0
298

Черкаси – 2015: вибори чи наперстки? Володимир МАМАЛИГА Доки політично - стурбовані черкащани перемивають кістки братчикам та радикалам Ляшка, які висловили бажання представляти наші інтереси у Верх

Черкаси – 2015: вибори чи наперстки?
Володимир МАМАЛИГА
  Доки політично - стурбовані черкащани перемивають кістки братчикам та радикалам Ляшка, які висловили бажання представляти наші інтереси у Верховній раді України, у Черкасах народжуються нові політичні союзи та створюються нові об’єктивні реальності. Якщо уважно роздивитися напрямки політичних накатів, телевізійних заказняків  та заяв разом з плітками від адептів опозиції і влади, можна розгледіти нову версію новітньої історії Черкас. 
  На перший погляд піарастична активізація адептів Азоту, які використовують в якості глашатаїв недобитків підсудного ніжинського Сергійка Олеговича із сумнівною репутацією може здатися дивною: ще донедавна інакше як матюками про Азот відвідувачі мошенської лазні і не згадували. А тут раптом: меседжі як під копірку, брешуть злагоджено як одно яйцеві близнюки та й ворога спільного знайшли в обличчі міської ради і її виконавчого комітету. Забувши при цьому, що цілих два дорослих і цілком сформованих чоловіка з минулим, яке щільно заповнено інертним азотом, піднімають руки під час щотижневих засідань міськвиконкому. І також несуть повну персональну відповідальність і за бюджет, і за дороги у ямах, і за непрацюючі світлофори.
  А тут раптом ще й вибори, яких усі чекали, але ніхто не підготувався. І поговорюють, що Жуковська вже не дуже і вірить у перемогу, тому і пробиває для себе запасний аеродром у вигляді крісла міської головихи, а для своїх нукерів невідомого походження і моральних якостей – депутатські значки і можливість реалізовувати брєдові стратегії нібито во благо черкащан (список додається). Благо Азот із року в рік прибутків дає усе менше, а надія, яка має вмирати останньою, впала у кому, тому і треба думати про нові пасовища для приручених баранів, козлів і прочих темних конячок.
загруженное
  А тепер по суті. 
1. Усі підконтрольні владі ЗМІ називають лише двох кандидатів по 194: Булатецького і Жуковську;
2.Жуковська обливає брудом міську владу, використовуючи при цьому фірташевський Інтер і підконтрольний через прибитого до нас течією (до нашого береча часто з Києва щось прибивається) Трухманова;
3.Фірташ дружить з Кличком, а Жуковська з нардепом Іриною Геращенко (УДАР);
4. Булатецький підтримує контакти з підсудним гр.. Одаричем, якого зняли по його ж твердженням нібито завдяки Жуковській і Фірташу;
5. Довіреною особою Булатецького днями має стати Кондратенко - представник УДАРу.
А з ким дружить УДАР? З Фірташем. А хто висуванець Фірташа  по 194 в/о? Жуковська. Коло замкнулося. Може домовилися?
  Тепер стає зрозумілою і образа Одарича на УДАР при повному збігові меседжів і фразеології, закликів до дострокових виборів і мера, і депутатів. Стає зрозумілою і дивна бездіяльність та мовчанка Булатецького на тлі активізації пропаганди Жуковської  проти міської ради.  Нібито його головна опонентка – йому і карти в руки. Аж ні – яскрава і багатозначна тиша, у якій фоном на частоті ультразвуку чути шелест і перешіптування американських президентів. І думаю, якраз ті самі президенти і нарадять головним персонажам черкаського зазеркалля: кому у Верховну раду, а кому – зберегти сили і гроші та й у мери. А черкащани стануть свідками, а подекуди і співучасниками нової політичної афери від нових зальотних аферистів від політики. А ми з вами знову будемо відвойовувати Черкаси для черкащан!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.