Кровопивці в погонах вербують виконавців для знищення антикорупційників

21 жовтня 2013, 12:22
Власник сторінки
Журналист
0
133
Кровопивці в погонах вербують виконавців  для знищення антикорупційників

20 жовтня 2013 року. Вже вкотре правоохоронці оперативних підрозділів міста Києва та Київської області готують провакацію для представників "Антикорупційного Бюро України"

ІІнформацію про це ми отримали від людей, яких міліція вербує для своїх чорних справ.

Принципова позиція журналістів "Антикорупційного Бюро України" - боротися з будь-яким незаконним бізнесом. Саме це та щоденна невтомна діяльність призвели до того, що міліція замість виконання своїх службових обов"язків і боротьби зі злочинцями та замість того, щоб стати надійною законною опорою громадським борцям, вирішила закрити їм рота і припинити роботу організації. 
Прибрати невгамовних журналістів зі шляху - ось основна ціль, так званих, охоронців порядку та законності, бо тоді їм ніхто не заважатиме задовольняти свої шкурні корупційні інтереси.
Це роблять ті, хто кришує гральний бізнес, незаконну торгівлю шаурмою, спиртним невідомого походження та іншою продукцією. Хто бере хабарі і дозволяє плодитися й розмножуватися усілякій бандитській нечисті.
Про те, що готується провокація, керівництво "Антикорупційного Бюро України" почали попереджати люди, яких вербують, спеціально для провокації, оперативники спецпідрозділів міліції Києва та області. Аби підставити борців за справедливість, завербовані повинні підкинути наркотики або ж хабар. 
Ці громадяни під тиском змушені погоджуватися на подібне безчинство. Та, на щастя в нашій державі ще не всіх змогли залякати нечесні на руку перевертні в погонах, тому ці люди готові свідчити у суді проти міліцейського бандугрупування.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: коррупция в милиции
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.