"Благаю, вся надія тільки на вас! " - крик душі київського ігромана

22 жовтня 2013, 06:36
Власник сторінки
Журналист
0
181
 Благаю, вся надія тільки на вас!   -  крик душі київського ігромана

Про безпорадність та продажність української міліції

20 жовтня 2013 року. За адресою Мельникова, 5-б у Києві знову процвітав гральний притон. Гральний зал, букмекерська контора та ломбард затишно працювали в одній зв’язці. Тут все було продумано, щоб любителів азарту красиво обдерти як липку.

Журналісти "Антикорупційного Бюро України" вже четвертий (​​!) раз завадили власникам притону вести їхні чорні справи.
Популярний гральний заклад та не менш відвідувана букмекерська контора радісно зустрічали і оббирали до нитки своїх відвідувачів. Як повідомив журналістам один з гравців, який назвався Сергієм: "Благаю вас, допоможіть мені. Я тут програв вже і квартиру і машину. Втратив роботу та сім’ю. Кожен раз коли я йду з метро додому, ноги самі сюди приводять мене ... Благаю, закрийте раз і на завжди цей зал. Вся надія тільки на вас!"
Напрошується актуальне запитання,так куди ж дивиться міліція? Адже вона все це знає не гірше за журналістів що до чого. Мабуть, є якийсь вагомий інтерес у Шевченківській міліції столиці бути вірним і відданим слугою у злочинців.
Безпорадність та продажність української міліції наводить на думки, а може вже пора розігнати дармоїдів та посіпак злочинного світу і створити нову правоохоронну структуру за подобою грузинської поліції?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
ТЕГИ: милиция,коррупция в милиции,игровой притон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.