НАЙБІЛЬШИЙ ЛЯП В ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА УПУЩЕННЯ СПЕЦСЛУЖБ

25 жовтня 2013, 12:24
Власник сторінки
політолог
0
20
НАЙБІЛЬШИЙ ЛЯП В ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ ТА УПУЩЕННЯ СПЕЦСЛУЖБ

Таке враження що сьогоднішні політики взагалі з дубу рухнули та й не тільки вони. Випадково натрапив сьогодні на статейку "Скандал с ГУР МО: как рождаются «фейки». Дмитрий Тымчук, "Хвиля" від 16.08.12

 І диву дався як всі підхопили мусувати тему чергової зради та недолугості нашої розвідки. Викинув автор фотокопію й не спромігся проаналізувати його навіть з елементарної точки зору орфографії та лексики. Всі службові документи у системі Мністерства оборони України відпрацбовуються у відповідності до вимог наказу Міністра оборони України про документообіг, де чітко вказано всі параметри, які висуваються до їх оформлення. Назви фірм, оргнаізацій тощо, пишуться виключно українською або мовою оригіналу. Особисто бачив підпис С. Гмизи та В. Янукович, на папері видно, що вони не вдало змонтовані. На дания час начальник ГУР - генерал-полковник, звідси ще один ляп, за два роки з генерал-майора в генерал-полковники не ростуть! Короче кажучи - не вдала спроба провокації з боку недолугих політиків)))) А найбільше мні сподобався ось цей моментик: "Вот, к примеру, господин аналитик из серьезного украинского издания (про несерьезные я молчу – массу из них просто накрыло шизофренической и конспирологической волной) пишет: «…Появление в медиа совершенно секретного документа ставит ряд крайне неприятных для Украины и ее спецслужб вопросов. Каким образом совершенно секретный документ  из Администрации украинского президента оказался в руках азербайджанцев? Если документ подделан, то кто в Украине принял участие в организации этой кампании и как далеко он может зайти в манипуляциях такой информацией?». И далее – версия: «…Утечка совершенно секретного документа стала результатом беспрецедентного провала украинских контрразведчиков. Баку получил документ благодаря усилиям своей резидентуры в Украине»." Йом йо як же у нас полюбляють робити з себе розумників))) А це найбільше бісить - не зрять в корінь елементарних речей. Позор таким аналітикам!!!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.