РОСІЯ-УКРАЇНА: СВІЙ-ЧУЖИЙ?

29 жовтня 2013, 19:22
Власник сторінки
політолог
0
20
РОСІЯ-УКРАЇНА: СВІЙ-ЧУЖИЙ?

В неділю побув у знайомих в столиці Російської Федерації і після тривалих розмов дійшов висновку - у них такі ж волюнтарські плани щодо нас, яке і ЄС

"Что Украина возьмет от асоцияации с ЕС, что сможет предложить - ничего! Ведь у Вы бедны и скудны", - стверджували мені великі чини з правління Ради Федерації. І так перконливо доводили, що якби ти цього не хотів мусив би повірити у ці пусті слова. Так, там мізки народу добре полощуть і що головне - вміють і знають як це робити. Поки ми вагаємось з питанням ЮВТ там вже знають, як і з цього проблемного для нас тягаря взяти вигоду. 

Ніщо так не обурює, як примітивність рішень російських лобі в Україні, які одразу сприймаються у нас на ура! Партія Єдиноросів сказало "надо" - як українська бюрократія одразу взяла під козирьок! Ну звільніть Ви ЮВТ і ми переглянемо стосунки у газовому питання та помякшенні "дружніх стоьсунків" від яких Миколу Яновича аж верне (віддамо йому належне - людина говорить вже про це відверто). Проблема своїх серд чужих чи навпаки вже давно не стаїть так гостро проте й до цих пір довбе мізки україсько-російських вояжерів)))

Відхрущуючи нас від ЄС та всьогьо, що з ним повязано Росія активно домагається від нас мякої покірності. Дозволю союі не критичне порівняння словами людей з якими спілкувався: "Украина как старая прости...а, которую просто жаль: насиловать уже нечего, а хочется". Цим все сказано. І на фіг тим мужикам там сидіти і паритись, що з нами буде.

Закриймо свої кордони, зробімо революцію, перебємо одне одного, очистимо суспільство від "негативних елементів" та й по цьому))) Смішно-грішно, але я так бачу, що до цього схильна більшість нашої агресивно налаштованої опозиції. Період махновщини пройшов, але дехто цього дуже хоче!

Армія по своїх не стріляє! Так для чого НАША держава її знищує?! Кричать про реформи героїчні, а на виході отримуємо шалені галопуючі  темпи скорочення, масове звільнення кадрових офіцерів, які складали кістяк армії. Вірно, навіщо сильним та золігархілим кланам міцна народна армія, коли можна на власні кошти утримувати власну, приватну (найманців), які без страху виконають будь-яке завдання. Адмірали та генерали Генштабу показали цілому офіцерському корпусу як потрібно любити Батьківшину - через корупцію, зраду державницьких інтересів та звичайну українську ментальність: більше вкрадеш - краще проживеш! Короче кажучи - повна баста!!!

Так, от чи такий старшний чорт як його малюють, я гадаю, що  - ні. Росія не страшніша для нас, як свій власний народ та наша "українська" влада. Ми самі себе швидше знищимо, ніж наші вороги. І досі їх шукати, вони тут, у нас під носом...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.