"УДАР" продав свою підтримку Юрію Левченку

31 жовтня 2013, 12:11
Власник сторінки
0
193

Єдиний кандидат

Чи переможе нарешті єдиний кандидат в народні депутати України від опозиції Юрій Левченко на перевиборах в «проблемному» 223 окрузі? Звісно, цей один мандат нічого принципово в Верховній Раді не змінить, хоча цікаво простежити активність та політичні уподобання киян, оскільки до 2015 року залишилося не так багато часу.
Пригадаємо попередні вибори в 2012 році, коли в даному окрузі змагалися 24 кандидати. До фінішної прямої майже на рівних прийшли двоє – «незалежний» Віктор Пилипишин та «свободівець» Ю.Левченко і ЦВК прийняла рішення про неможливість встановити достовірність результатів виборів. Непогані результати були і в «ударівця» Руслана Брицького.
Чому ж в даних перевиборах не бере участі «УДАР»? Виявляється, уся справа у «відступних» - керівництво партії за 200 тис. доларів вирішило не виставляти свого кандидата та підтримати  Ю.Левченка.
Відповідну вказівку керівнику Департаменту регіонів центрального виконкому «УДАРУ» Олександру Баглію надав заступник голови партії Віталій Ковальчук.
Наразі у кулуарах «УДАРу» подейкують, що остаточний розрахунок відбудеться після виборів і В.Ковальчук, у разі перемоги «свободівця», розраховує збагатитися ще на 500 тис. дол. 
Чи знає про такі домовленості свого заступника Володимир Кличко і чи аналогічний бартер спрацює на президентських виборах, попри заяву самого Кличка балотуватись на найвищу посаду.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.