Кандидатка від Ляшка по 223-ому округу Шилова хоче створити міністерство цензури

01 листопада 2013, 13:39
Власник сторінки
журналіст
0
324

Офійційно воно має називатися Міністерством інформаційної політики

З "Програми Народної Перемоги" кадидата в депутати ВР від РПЛ по 223-ому виборчому округу в Шевченківському районі Києва Вікторії Шилової:

"17... створити Міністерство інформаційної політики, яке відповідало би за ідеологію та інформаційну безпеку країни і надавало та відкликало право вести будь-яку діяльність щодо розповсюдження масової інформації".

У 2009 році Вікторія Шилова створила прецедент, потрапивши в список ворогів української преси за версією НСЖУ, перебуваючи на посаді гендиректорки Дніпропетровської ОДТРК.

ЯНУЧАРА У ВИШИВАНЦІ

В наступному, вісімнадцятому пункті Шилова виступає за "відродження Української Державної армії. Ми категорично виступаємо проти армії найманців. Служба в армії – обов’язкова для всіх чоловіків. Заборонити обіймати державні посади тим, хто не служив в армії. Виключення – чоловіки, що не можуть служити в армії за станом здоров'я".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.