На Харківському масиві столиці розмістився гігантський білборд смерті

08 листопада 2013, 08:47
Власник сторінки
журналіст
0
181

Страшну і підступну небезпеку створив громадянам власник надзвичайно величезного білборда біля м. Харківська.

Помітивши безліч порушень з якими велася установка цього монстра, в ніч з 7 на 8 листопада 2013 року, активісти "Антикорупційного Бюро України" викликали правоохоронців аби ті зупинили будівництво, а тим самим убезпечили людей від можливих непоправних наслідків.
На вул. Бажана, 3-г у Дарницькому районі столиці, над трасою біля мосту та над пішохідним переходом височів гігантських розмірів двосторонній білборд. Роботи по його встановленню велися виключно в ночі. Як виявилося у будівельників була відсутня будь-яка дозвільна документація. Неозброєним оком було видно, що зводили конструкцію з грубими порушеннями будівельних, висотних та вантажопідйомних норм. 
Саме місце будівництва навіть не огороджене і перехожі вільно проходили під працюючим підйомником і неукріпленими багатотонними конструкціями висотного борду, усюди розриті ями, навколо розкидане будівельне сміття.
Раритетний автомобільний вантажопідйомний кран, судячи з його віку, вже кілька десятиліть не проходив відповідних випробувань і його експлуатація сама по собі є злочином.
Журналісти АБУ також помітили руйнування пішохідної частини мосту, а біля капітальної опори стався зсув грунту.
На цій території завжди масовий потік пішоходів, бо поряд метро, зупинки маршрутних таксі, не кажучи вже про те, що дорогою курсують тисячі автомобілів. Завдяки цьому білборду кожен може стати добровільним смертником, адже справжню загрозу несуть і метало-листові елементи конструкції. При кожному, навіть, не значному пориві вітру листи ледь утримувалися, щоб не зірватися на голови людей.
Злочинна київська влада, а по іншому її назвати не можна, ризикуючи життям власної громади, передає в оренду землю самозванцям. Чиновники певно забули, що до влади вони прийшли не задля власного збачення, а щоб створювати комфортні умови для гостей та жителів міста. 
Наші владні мужі не бачать, що в них робиться під носом. Тому й виходить, що у разі якихось надзвичайних ситуцій усі розводять руками і шукають крайнього. А вихід один - треба менше брати хабарів та роздавати на ліво й на право столичну землю і слідкувати за порядком. 
У цій ситуації, лише громадські активісти забили на сполох, зрозумівши чим може закінчитися встановлення монстра, ці небайдужі люди розібралися, що будівництво незаконне. Але аж ніяк не чиновнича гвардія, яка годується за рахунок наших податків, та й тих їм замало. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.