Кличко «нокаутований» провалом автотурне на Одещині

12 листопада 2013, 10:49
Власник сторінки
0
116
Кличко «нокаутований» провалом автотурне на Одещині

Кличко «нокаутований» провалом автотурне на Одещині

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко й досі не може прийти до тями від провальної поїздки в Одесу, яку він здійснив наприкінці жовтня цього року з надією «підкорити» місцевий електорат своєю імпозантною особистістю.

Наразі, Кличко розлючений та розчарований, оскільки, перебуваючи в Одесі, не побачив жодної підтримки з боку населення, яке взагалі його зустріло, прямо кажучи, «в штики», що викликало в нього низку вкрай негативних думок відносно керівництва місцевого осередку партії.

Серед найближчого партійного оточення Кличка подейкують, що він налаштований повністю розігнати Одеський актив «УДАРу», адже вважає, що їх голова, Андрій Юсов – фальсифікатор і дармоїд, який тільки на паперах показує роботу підконтрольного осередку при звітах центральному керівництву, натомість розтринькуючи «ударівську» казну невідомо на що.

Єдиний позитив від зазначеного турне – Кличко нарешті на власні очі побачив наслідки «роботи» Одеського обласного осередку «УДАРу», яка кардинально відрізняється від тих сфальсифікованих звітів, якими пан Юсов закидав головний партійний офіс.

Місцеві «ударівці» абсолютно не мають впливу на електорат регіону, не можуть сформувати та зареєструвати достатню кількість первинних осередків, яка б відповідала кількості виборчих дільниць на Одещині, а також забезпечити належне фінансування організації, що, на думку Кличка, є наслідком систематичного привласнення «казенних» грошей паном Юсовим і його оточенням.

Після такої «свині», яку підкинули одесити, Кличко вирішив, якщо таке буде і надалі, то він взагалі нікуди їздити не буде, аби не перетворювати власні регіональні вояжі на публічне посміховисько,оскільки такими темпами йому бути президентом лише за версією WBC.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.