На каналі Пінчука «наїхали» на Квасьнєвського пародійним блокбастером

17 листопада 2013, 10:22
Власник сторінки
журналіст
0
226

Але після ефіру вилучили відео з сайту

Якщо на ТСН ("1+1") створили дотепну пародію у відповідь на присвячені Україні у випадку підписання Угоди про Асоціацію з ЄС апокаліптичні сюжети Дмітрія Кисельова, то на «Новому» каналі в програмі «Абзац» - такому собі симбіозі «Піраній» та «Репортера» - вирішили пожартувати над Євроінтеграцією та місією Кокса й Квасьнєвського в найкращих агітпроповських традиціях Кремля.

Цей ролик, який отримав назву «Євроінтегратор: Судний день», дуже органічно виглядав би на російському телебаченні. Але в авторів «Абзацу» вистачило "патріотизму" й "совісті" створити його в Україні й пустити для українських глядачів.  

От як побачене в ефірі описує «Дуся» ("Телекритика") в замітці  "Абзац! Новый канал неудачно пошутил про Евроинтеграцию":

«И вот, вовсю развлекая зрителей и, видимо, не желая отставать от своих коллег из ТСН, журналисты «Абзаца» сняли боевик под названием «Евроинтегратор: Судный день», о том, как два хитрых евроинтегратора Квасьневский и Кокс, представители темных сил, пытаются поработить жителей маленькой, но очень гордой страны. И вот уже восток пошел войной на запад, и только маленький отряд воинов света (Симоненко и Ко) сдерживают чудовищными усилиями грядущую бурю, спасают жителей Украины от евроинтеграции /…/

Сами сотрудники канала (не буду тыкать пальцами) высказали мнение, что этот сюжет в «Абзаце» уж больно похож на часть пиар-кампании Петра Симоненко. Сама я не могу утверждать ничего подобного, но после просмотра действительно возникает странное чувство (видео - здесь). Согласитесь, материал выглядит странновато даже для «Абзаца»».

Одначе тим, хто не бачив відео в ефірі, подивитися його на сайті «Нового»( http://www.abzats.novy.tv/video/42599/Verdikt-Koksa-i-Kvasnevskogo-Evrointergator-sudnyy-den-Abzac-14112013 ) вже не видається можливим, позаяк сюжетик швиденько вилучили.

Можливо, Пінчуку стало незручно перед своїм приятелем Квасьнєвським, якого регулярно привозить на Ялтинський саміт, до себе на заводи та влаштовує інші заходи за його участю задля свого ж піару як проєвропейськи налаштованого бізнесмена й мецената. Тому послідувала команда терміново замісти сліди.

Хоча наявність комуністичної джинси на каналах Пінчука – давня і стала традиція. В тому ж  «Репортері» регулярно виходили сюжети про КПУ та персонально її першого секретаря. Штучність інформаціних приводів недвозначно вказувала на замовлений характер репортажів. 

Глядачів детально інформували про подорожі Симоненка Україною, про проведені ним зустрічі з трудовими колективами підприємств, висловлені політиком пропозиції й внесені до парламенту законодавчі ініціативи, а також дані коментарі з приводу поточних політичних подій. А тепер комуністична джинса після припинення існування «Репортера» перейшла в «Абзац».

Отже олігарх і медіамагнат Віктор Пінчук – це не лише Ялтинський форум, Давос, Квасневський, Клінтон, Елтон Джон, Пол Маккартні, а також модернове мистецтво та благодійний фонд "Анти-СНІД" дружини Олени. Це ще й безсовісна антиукраїнська комуністична пропаганда аж до наїзду на Кваснєвського за євроінтеграційну місію для України.

Квасневський тримає за руку Олену Пінчук і уявляє, як роздягаються українські жінки. На задньому плані - Віктор Пінчук

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.