Au revoir, Бразилія...

19 листопада 2013, 23:06
Власник сторінки
журналіст
0
148

Франція - Україна 3:0. На жаль, не судилося...

В порівнянні з матчем у Києві, на "Стад де Франс" в Парижі обидві збірні виглядали зовсім іншими: Франція - в позитивному сенсі,  Україна - в негативному. Мало що нагадувало в ній ту, якій ми аплодували за блискучу перемогу 2:0 минулої п'ятниці.

Господарі ліквідували різницю у два м'ячі вже в першому таймі, вирівнявши шальки терезів у протистоянні. Здавалося, фортуна посміхнулася нам, коли арбітр не зарахував другий м'яч, вгледівши офсайд, якого, насправді, не було. Але незабаром він виправив свою помилку, зафіксувавши взяття воріт П'ятова з явного положення поза грою.

Кінцевому успіху французів посприяло вилучення "динамівця" Євгена Хачеріді на початку другого тайму. Близький до голу був герой київського матчу, дніпрянин Роман Зозуля. Він опинився в ситуації дуже схожій на ту, в якій забив м'яч на НСК "Олімпійський". Але цього разу змарнував нагоду. Міг відзначитися і Ярмоленко, якби був точнішим. Більше гольових моментів нашій збірній створити не вдалося.

Одначе, навіть за рахунку 0:3 надія жевріла до останньої хвилини. Адже все міг змінити бодай єдиний, забитий українцями м'яч. Не судилося. Втішає те, що ми таки добряче потріпали нерви французам і загальний підсумок протистояння засвідчів мінімальну поразку нашої збірної 2:3. Оревуар, Бразилія...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.