Асоціація під чесне слово Януковича ?

20 листопада 2013, 13:33
Власник сторінки
інженер (Dipl.-Ing.)
0
143

"Під чесне слово ЯНУКОВИЧА"

Незважаючи на те, що час втікає, чиновники ЄС все ще бачать можливість врятувати ситуацію і зберігають обмежений оптимізм, що угода буде підписана і це стане значущою подією в пострадянській історії.

Крім можливості того, що український парламент знайде спосіб прийняти закон найближчими днями, котрий дозволить Тимошенко відправитись на лікування за кордон, є й інші способи вийти з глухого кута.

Звільнення Тимошенко ніколи не було конкретно згадано як крок, який Україна повинна зробити - екс-прем'єр лише символ того, що ЄС вважає проблемою виборчого правосуддя.

Один з чиновників сказав, що може бути достатнім, якщо Янукович дасть лідерам ЄС під час вечері у Вільнюсі 28 листопада слово, що помилує Тимошенко заради угоди.

"Все може звестися до вирішення питання безпосередньо з лідерами ЄС у Вільнюсі", - сказав чиновник, що побажав залишитися неназваним.

"Якщо лідери побачать, що Янукович дає їм слово і виконає його, тоді це може спрацювати".

Міністри закордонних справ ЄС можуть зустрітися в Брюсселі або в Вільнюсі 27 або 28 листопада і зробити останню оцінку.

"Є варіанти. Якщо буде політична воля, держави ЄС зроблять це (схвалять підписання). Я все ще бачу наполовину повний стакан", - сказав чиновник.

Люк Бейкер для Рейтер (Брюссель)
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.