23 листопада відбудеться Всеукраїнська акція пам'яті Голодомору "Запали свічку"

20 листопада 2013, 14:03
Власник сторінки
0
165
23 листопада відбудеться Всеукраїнська акція пам яті Голодомору  Запали свічку

23 листопада, о 16:00, відбудеться всеукраїнська акція пам'яті жертв Голодомору 1932-33 років. Кожен небайдужий може приєднатися до цієї акції.

Запаливши свічку у своїх домівках чи в церкві на знак скорботи, ми спільно пригадаємо ті страшні для всього українського народу часи.

Голодомор – велика трагедія ХХ століття, яка залишатиметься шрамом на душі народу України ще багато поколінь. І кожен з нас, а політиків це стосується в першу чергу, несе особисту відповідальність за те, щоб ця трагедія ніколи не повторилася

Масштаб Голодомору в Україні досі шокує весь світ: мільйони загиблих, десятки мільйонів ненароджених, понівечені людські долі. У 2008 року Європарламент у своїй резолюції визнав Голодомор жахливим злочином проти українського народу і людства, суворо засудив такі дії, зокрема, проти українського селянства, що супроводжувалися масовим знищенням людей і порушенням прав і свобод. Активна робота щодо вивчення історії Голодомору 1932-1933 років, вшанування пам’яті його жертв все ще триває…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.