В Тернополі зібрались податківці Західної України

22 червня 2011, 07:42
Власник сторінки
0
20

В Тернополі зібрались податківці Західної України

У Тернополі провели семінар з представниками регіональних ДПА дев’яти областей про автоматичне відшкодування ПДВ. У податковій вважають, ставши учасником процедури автоматичного відшкодування ПДВ, сумлінні платники податків зможуть швидко отримати заявлені кошти без контакту зі службою.

Потрібно лише подати вчасно податкову декларацію з ПДВ, потім спеціальна комп’ютерна програма автоматично відбирає тих платників податків, які дотримуються усіх умов процедури. Зрештою, Державна податкова адміністрація передає перелік таких підприємств до Державного казначейства. Більшість із тих, хто без проблем пройшов відбір - великі підприємства металургійної та машинобудівної промисловості.

Основна проблема для тих, хто не увійшов до переліку - низький рівень заробітної платні, яка має відповідати двом з половиною мінімальним зарплатам. Саме з цієї причини лише два підприємства нашої області потрапили у процедуру автоматичного відшкодування ПДВ, проте і такий результат у Державній податковій адміністрації вважають прогресом.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Тернополь,ГНАУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.