Перший день Ш.О.К.ової терапії

18 серпня 2011, 05:43
Власник сторінки
полІтолог
0
17
Перший день Ш.О.К.ової терапії

Перший день Ш.О.К.ової терапії

У середу 17 серпня громадські організації і кияни, що входять до ШОК, вийшли на вул. Олеся Гончара, 17-23, де вже не перший рік ведуться будівельні роботи.

Незважаючи на заборону будівництва прокуратурою і рішенням Київради, яке вона змушена була прийняти під тиском Штабу оборони Києва (http://kievsnews.wordpress.com/2011/08/05/kmda/), забудовник все ж таки продовжує працювати.

В рамках акції місцеві мешканці провели відкриту прес-конференцію просто неба з приводу подальшої участі найбільш резонансних забудов у Києві. Потім учасники намагалися вручити керівництву дільниці рішення Київради про заборону будівництва в буферній зоні та припис прокуратури. Коли ж ті відмовилися від зустрічі з киянами, активісти спробували достукатися до забудовника, грюкаючи по паркану, встановленому навколо будмайданчика. Щоб той не впав під праведним гнівом громади, близько чотирьох десятків охоронців підперли його зсередини спинами.

Будівельники ховалися за спинами охоронців і міліціянтів та зрідка визирали у отвір у паркані. Невдовзі на місце прибуло підкріплення охорони: бійці належної зовнішності, які зайшли на територію будівництва.

Під час проведення акції до її учасників долучилися лідери Молодіжного руху Києва, а потім юнаки висловили намір приєднатися до діяльності Штабу оборони Києва.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,рейдерство,Юлия Тимошенко,Янукович,суд,ЮНЕСКО,прокуратура,Попов,Комітет опору диктатурі,Україна,Черновецький,патріот,забудовники,Штаб оборони Києва,садиба Галагана,Театральна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.