20 кроків, щоб закохатись у Тернопіль

19 серпня 2011, 10:15
Власник сторінки
0
48
20 кроків, щоб закохатись у Тернопіль

20 кроків, щоб закохатись у Тернопіль

Громадська організація Німецька молодь спільно з благодійним фондом З любов’ю та милосердям готують до дня народження Тернополя подарунок тернополянам та гостям міста - довідник 20 кроків, щоб закохатись у Тернопіль.

При підготовці матеріалів для довідника організатори провели опитування серед тернополян, жителів інших міст України та інших країн з метою дізнатись, за що ж вони люблять Тернопіль.

У довіднику ми узагальнили любов до Тернополя у 20 пунктів та підібрали до них відповідні фото. Щоб мати також прикладну цінність, у другій частині довідника ви знайдете інформацію про місця, які варто відвідати, адреси готелів та ресторанів, телефони таксі.

Для гостей, щоб краще зорієнтуватись, ми підготували карту центральної частини міста, з позначенням місць, про які йдеться у довіднику. Довідник є двомовним – українською та англійською, що значно «полегшить життя» гостям, які не володіють українською мовою.

Лише 20 кроків… і любов на усе життя!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Тернополь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.