День Незалежності. Тернопільська версія

25 серпня 2011, 09:09
Власник сторінки
0
22
День Незалежності. Тернопільська версія

День Незалежності. Тернопільська версія

Не знаю, як для кого, але для мене святкування Днів Незалежності, Перемоги та міста завжди асоціювались з виступами гладких дядьків по телевізору, парадом, концертом та салютом у кінці свята. І тексти практично всі однакові – час складний, але ми все подолаємо – ура!

Святкування Дня Незалежності в Тернополі мене приємно вразив. Все розпочалось з урочистого відкриття Українського дому «Перемога». Раніше це був старий кінотеатр (востаннє білили у 1986р.), а сьогодні це великий культурний центр - дозвілля тут зможуть проводити дорослі і діти. Для маленьких глядачів по суботах і неділях показуватимуть мультфільми. Також у кінозалі відбуватимуться прем’єри документальних та художніх стрічок, ретропокази. Ще раніше в «Перемозі» відкрили прес-центр.

За 20 років Тернопіль, нарешті, дозрів до пам’ятника Незалежності України. Проекти пам’ятника не обговорюються у вузькому колі “фахівців”, а виставлені для оцінки та пропозицій громади міста.

На розгляд присутніх в АртГалереї представили 11 зразків фігур, які претендують стати пам’ятником Незалежності у Тернополі. Встановити символ свободи у місті планують до 24 серпня наступного року. Оцінити зразки, представлені в галереї, запрошують не лише архітекторів та художників, а й громадськість. Для цього в мистецькому залі є спеціальний зошит, де тернополяни можуть залишати свої відгуки про проекти.

Завершення святкування класичне - концерт та салют.
Святкування Дня Незалежності України для Тернополя - це репетиція перед відзначенням Дня міста, яке відбудеться 27-28 серпня.

Цими днями можна буде відвідати чемпіонат Європи з водно-моторного спорту, фестиваль з повітроплавання, VIІ Міжнародний мотозліт “Файне місто Тернопіль», Західноукраїнський турнір з великого тенісу, святкові концерти та багато інших, не менш цікавих заходів.

До зустрічі в Тернополі!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Украина,суд,Тернополь,День Независимости,налоговая милиция,ГНАУ,прокуратура,Андрей Потебенько,Игорь Демченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.