Беркут тепер теж дякуватиме Донбасу

18 вересня 2011, 21:18
Власник сторінки
полІтолог
0
21
Беркут тепер теж дякуватиме Донбасу

Беркут тепер теж дякуватиме Донбасу

Спецпідрозділ міліції Беркут тепер озброївся супермодними у цьому сезоні футболками з написом "Спасибо жителям Донбасса!". Охорону стадіону бійці здійснюватимуть в них.

Біля Головпоштамту на Майдані Незалежності фірма «Простопрінт», на яку нещодавно було здійснено «наїзд», очевидно пов’язаний з випуском крамольних футболок, здійснювала роздачу своєї продукції.

Водночас збиралися кошти на допомогу протиправно переслідуваним громадським активістам. Про акцію було широко оповіщено всіма можливими засобами поширення інформації. Згідно вимог Конституції і законів України, належним чином завчасно повідомлено органи виконавчої влади. Судової заборони на проведення доброчинної акції не надходило. Але ледве працівники «Простопрінту» вийняли свої вироби і зібралися розпочати продаж, як на них смерчем налетів загін «Беркута» і почав без розбору хапати всіх присутніх. Людей вдалося з допомогою активістів КУПР відбити. Але потім звід «Беркута» відкрито із застосуванням сили заволодів ящиком футболок, згуртувався у «свиню» - так само, як при супроводі автозаків з особливо небезпечними в’язнями – і кинувся тікати до станції метро «Хрещатик».

Вартість викраденого майна складає суму, яку кримінальний кодекс визначає як «особливо великі розміри». Тепер звитяжні спецназівці розганятимуть мирні зібрання громадян у формі, яка даватиме вичерпну відповідь на підстави припинення мирного зібрання.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Черновецкий,КГГА,жкх,тариф,Голубченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.