Влада і молодь будуть звітувати перед тернополянами

20 вересня 2011, 05:34
Власник сторінки
0
10
Влада і молодь будуть звітувати перед тернополянами

Влада і молодь будуть звітувати перед тернополянами

16 вересня в сесійній залі міської ради відбувся другий круглий стіл з циклу «Формування спільного бачення розвитку молодіжного руху в Тернополі». За мету учасники ставили дізнатись як працює профільне управління, яке відповідає за молодь, а також напрацювати рекомендації щоб краще разом працювалось.
Участь в роботі круглого столу взяли представники 17 громадських організацій, начальник профільного управління і його заступник.

Для ефективної співпраці влади та громадських молодіжних організацій, на думку учасників, потрібно наступне:

● Оприлюднювати щорічний звіт діяльності профільного управління та молодіжних громадських організацій,
● Залучати лідерів молодіжних організацій до розробки міських програм, що стосуються молоді,
● Регулярно проводити ярмарки молодіжних організацій,
● На конкурсній основі надавати молодіжним організаціям в безоплатне користування, або користування на пільгових умовах приміщення, що належать громаді міста для здійснення статутної діяльності,
● Для швидкої комунікації створити googlegroups в яку увійдуть керівники молодіжних організацій та працівники профільного управління,
● Регулярно проводити зустріч міського голови з молоддю.

Дані ідеї будуть опрацьовані та представлені міському голові Тернополя Сергію Надалу під час проведення третього круглого столу з циклу «Формування спільного бачення розвитку молодіжного руху в Тернополі».
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: молодежь,Тернополь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.