КМДА утворить з Штабом оборони Києва спільну комісію

09 жовтня 2011, 13:02
Власник сторінки
полІтолог
0
15
КМДА утворить з Штабом оборони Києва спільну комісію

КМДА утворить з Штабом оборони Києва спільну комісію

КМДА утворить з представниками Штабу оборони Києва спільну комісію, яка займатиметься вивченням рішень про виділення земельних ділянок під забудову. Про це заявив під час зустрічі з громадськістю заступник голови КМДА. Михайло Кучук. Він опікується сферою капітального будівництва, містобудування та архітектури і житлового забезпечення.

"Ми часто не знаємо важливих деталей щодо можливості забудови в тому чи іншому місці, - пояснив активістам Штабу оборони Києва Михайло Ілліч, - І не можемо всього знати чисто фізично. Забудовник же подає інформацію у вигідному для нього світлі - мовляв, ніяких перешкод для будівництва немає. І отримує дозвіл. А ви там живете, ви знаєте усі нюанси, можете обгрунтовано пояснити причини, через які та чи інша забудова не відповідає правилам. Ми готові співпрацювати. Утворимо спільну комісію, вона буде постійно діючою - і кожну заявку на забудову будемо ретельно, фахово вивчати".

Як раніше повідомляла прес-служба Штабу оборони Києва, активісти об`єднання планували прийти до голови КМДА і поставити питання про принципове вирішення усіх проблем з незаконними забудовами в Києві. Олександр Попов зустрівся з членом Штабу Кирилом Куликовим, обговорив проблему і пояснив, що його заступник Михайло Кучук грунтовніше володіє питанням. Після цього дав доручення пану Кучуку зустрітися з активістами Штабу оборони Києва і виробити пропозиції стосовно спільної роботи.

Нагадаємо, Олександр Попов вже співпрацював з активістами Штабу оборони Києва під час захисту від забудови майданчика на вул.Маяковського.

ttp://www.kmv.gov.ua/news.asp?IdType=1&Id=224276 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: КГГА,ТВ сериалы,Попов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.