Як відкривали київський Олімп

10 жовтня 2011, 12:54
Власник сторінки
0
15
Як відкривали київський Олімп

Як відкривали київський Олімп

Суботнє відкриття НСК Олімпійський запам’яталося масштабними видовищами, грандіозним концертом та мікропожежею. Сотні танцюристів в народному вбранні танцювали на полі. Аж раптом на арені з’явився триголовий дракон - який символізуав усі недобрі сили, що колись роздирали Україну. Свита чудовиська жонглювала вогнем. Та все одно зло швидко було знищене гострими списами козаків.

Незвичайна подія трапилася на початку урочистостей - над стадіоном спалахнули феєрверки на честь перемоги козаків над злим драконом. Проте приладдя високо вгорі почало іскритися - просто над віп-ложею.

Відкрив Олімпійський Президент України Віктор Янукович. Правда, щойно він вийшов з вітальним словом - його освистали трибуни.

Загалом на арені виступили понад 2000 українських та зарубіжних артистів - танцюристів, циркачів та співаків. Завершувала концертну програму Шакіра, яка 40 хвилин виконувала свої пісні. Нарешті, апофеозом свята став феєрверк, під час якого оновлений Олімпійський засяяв.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Янукович,Стадион,НСК Олимпийский,Шакира
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.