Закрили EX.ua - почнеться інформаційна "ломка"?

01 лютого 2012, 13:18
Власник сторінки
0
504
Закрили EX.ua - почнеться інформаційна  ломка ?

"Дайош" інформаційних подразників - хороших і різних

Відсутність змоги завантажити якийсь фільм для вечірнього перегляду чи музики для дороги на роботу буквально збурила інтернет-спільноту. Основний месидж постів, як на мене, зводиться до "посадовці обкрадають країну у великих масштабах, а простим людям вже й файл скачати зась" чи "такими темпами держава посягне і на свободу слова в інтернет-ЗМІ". 
Однак ці бурхливі "форумні" (і не тільки) протести демонструють й іншу річ - ми все частіше заповнюємо своє життя інформацією, яка не є важливою чи потрібною. Сучасники вже звикли, що їх постійно розважають - телебачення, ігри, музика. Щодня поринаючи у калейдоскоп інформаційних подразників нам уже важко з них виринати. І подразники ці, як правило, є поверховими. "Класна гра", "корисна прога", "забойна музика" - саме це стає одною з головних тем спілкування з друзями і сім’єю (звісно, крім грошової тематики та здоров’я). "Лайкнути" і "перепостити" - ось наймасовіша робота з інформацією нашого сучасника. А без нової інформаційної дози може початися... правильно, інформаційна ломка. Щоправда, інтернет - річ щедра, та й торенти ще ніхто не відміняв... Тож новий день - новий "лайк" і... тема для обговорення піратської копії кінофільму. А через кілька днів ми вже  й не згадаємо, що саме дивилися.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Пользователи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.