На Троєщині з’явився новий парк

22 жовтня 2011, 19:48
Власник сторінки
Общественный деятель
0
724
На Троєщині з’явився новий парк

На Троєщині з’явився новий парк

Сьогодні у Деснянському районі на проспекті Маяковського, з’явився новий сквер. Правда, поки що лише на дитячих малюнках місцевих школярів, які приймали участь у конкурсі "Парк нашого району", організованого громадськими організаціями "Кияни об’єднуємось" і "Свідомо". Виставку усіх робіт організували біля земельної ділянки на В.Маяковського, 40-52, де зовсім нещодавно голова КМДА Олександр Попов пообіцяв висадити парк. На малюнках діти зобразили, як на їхній погляд, має виглядати майбутній парк та нагадали голові КМДА про його обіцянку.

У конкурсі взяли участь діти з найближчих шкіл та будинків. Всі учасники були нагороджені пам’ятними грамотами, а переможці - отримали приємні подарунки від громадської організації "Кияни об’єднуємось".

Переможці розташувалися наступним чином: 1-ше місце посіла Перегонцева Валерія; 2-ге - Анохіна Яна; На 3-му - Майоренко Ніла та Костенко Альона.

Продовжився захід конкурсом малюнків крейдою на асфальті, де своє вміння малювати і творити могли проявити усі бажаючі. У своєму звернені до дітей голова громадської організації "Кияни об’єднуємось" Максим Маньковський, подякував юним художникам за активну громадянську позицію та небайдуже ставлення до проблем рідного району.

"Переконаний, що спільними зусиллями, ми зможемо вплинути на владу, змусити її нарешті дотриматися свого слова і облаштувати на цьому місці затишний парк на радість дітям і дорослим", - додав Максим Маньковський.

Керівник громадянської служби "Свідомо", журналіст та громадський діяч Єгор Соболєв закликав присутніх об’єднувати зусилля проти незаконних забудов, зазначивши при цьому, що саме молоде покоління має шанс змінити ситуацію у Києві на краще. Сподіваємося, що подібні культурно-мистецькі акції з залученням талановитої молоді, стануть у Деснянському районі приємною традицією. Тим більше, що батьки дітей, вчителі та громадські активісти мають намір продовжити сьогоднішню акцію і створити на Троєщині галерею дитячих малюнків.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,парк,Попов,Троещина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.