Ещё раз - Единорас!

04 грудня 2011, 12:23
Власник сторінки
полІтолог
0
11
Ещё раз - Единорас!

Еще раз - Единорас!

Сьогодні, у день виборів до Державної Думи Федеральних Зборів РФ VI скликання, ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції" (КУПР) спільно з Блоком соціального партнерства "Порядок і Достаток", "Чорним комітетом" та низкою інших громадських організацій провела акцію протесту на підтримку вільного волевиявлення громадян Російської Федерації.

"Сьогодні ми з тривогою спостерігаємо за виборами в найбільшій з екс-радянських країн - Росії, - заявив журналістам голова КУПР Сергій Мельниченко, - Вона в силу свого колишнього домінуючого положення, природних ресурсів та просто великого розміру залишається певним маркером розвитку в Євразійському регіоні. Витіснення дрібних партій двома велетнями і подальше їх злиття в "Єдину Росію" перетворило вибори в цій без сумніву великій державі в безальтернативні. І нас непокоїть той факт, що правляча сила в Україні відверто заявляє про те, що бере приклад і орієнтується на північного сусіда".

Активісти тримали транспаранти з написами "ПР і ЄР - один хєр!" і "Ещё раз - Единорас!". Цим підкреслювали запопадливе наслідування кожного руху російської партії влади українськими колегами та безвихідь російського народу у виборі законодавчої влади - ситуація, яка реально загрожує й українцям. "Ми сподіваємося, що "Єдина Росія" втратить свої диктаторські позиції у владі, і "Партія Регіонів", яка її мавпує, також відійде у небуття," - пояснили активісти. Було здійснено театралізований перфоменс, в якому два ведмедики по черзі кохали один одного на прапорах "Єдиної Росії", що символізувало безальтернативний обмін владою між двома спорідненими олігархічними кланами в той час, коли російський народ потерпає у злиднях і не має жодної можливості щось змінити. Виставу з інтересом спостерігали Консул РФ та громадяни Росії, які перебувають в Україні і прийшли проголосувати до Консульського відділу. Видно було, що багато хто з них поділяє занепокоєння українців стосовно розвитку тоталітаризму в сусідній державі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Украина,Госдума РФ,Единая Россия,Выборы,митинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.