Акція КУПРу під російським консульством

04 грудня 2011, 17:18
Власник сторінки
Філолог, журналіст
0
10
Акція КУПРу під російським консульством

Акція КУПРу під російським консульством

Напередодні виборів до Верховної Ради Російської Федерації активісти ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції" та ГО "Порядок і достаток" прийшли під Консульство РФ у Києві, щоб висловити незгоду з узурпацією влади в Росії та Україні.

На їхню думку, подальший рух до демократичних цінностей неможливий, доки практично вся влада перебуває в руках представників однієї правлячої політичної сили. В Російській Федерації такою силою є Єдина Росія, а в Україні до цього статусу наближається Партія Регіонів.

Двоє ведмедиків на фото, які по черзі мають один одного, уособлюють олігархічні клани, які змінюють одне одного при владі, але від цього реально нічого не змінюється. Учасники акції занепокоєні загрозою повторення російського сценарію в Україні, коли від нашого голосу на виборах вже нічого не залежатиме.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Госдума РФ,Киев,Выборы,митинг
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.