Церемонія нагородження переможців Національного конкурсу Благодійник року-2011

19 грудня 2011, 10:39
Власник сторінки
0
13
Церемонія нагородження переможців Національного конкурсу Благодійник року-2011

Церемонія нагородження переможців Національного конкурсу Благодійник року-2011

Володарем призу "Народний благодійник" став Тернопільський обласний благодійний фонд "Майбутнє сиріт".

"Фонд батьківської допомоги "КРОХА" з міста Донецька, який посів друге місце, був також відзначений почесним дипломом.

Протягом півроку всі бажаючі могли висунути номінантів на приз "Народний благодійник" в соціальних мережах. Загалом було подано 21 кандидатуру благодійних організацій, фізичних осіб з усієї України, а також яскраві благодійні акції, що відбулися у 2011 році.

20 листопада, одночасно з припиненням прийому заявок на Національний конкурс "Благодійник року", усі кандидатури були виставлені на голосування на офіційному сайті Асоціації благодійників України. Протягом трьох тижнів тривало активне голосування, в якому взяло участь понад 11,5 тисяч чоловік.

Спеціальними призами у номінації "Медіа і благодійність" відзначені: редакція "Люди" газети "Сегодня" за спецпроект "Малюк шукає батьків" (друковані медіа); "Вікна-Новини" телеканал СТБ (телебачення); редакція освітньо-художніх програм, Національна радіокомпанія України (радіо); українська мережа новин Корреспондент.net (інтернет-видання ).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: благотворительность,Херсон,Возрождение Херсона,Твоя правда
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.