Фінал конкурсу зі створення в українській Вікіпедії статей на благодійну тематику

02 березня 2012, 09:44
Власник сторінки
0
17
Фінал конкурсу зі створення в українській Вікіпедії статей на благодійну тематику

Фінал конкурсу зі створення в українській Вікіпедії статей на благодійну тематику

Конкурс під назвою "Пишемо про благодійність" стартував 12 грудня 2011 року і був приурочений до Дня благодійництва. До 29 січня 2012 року всі бажаючі могли створити або відредагувати в українській Вікіпедії статті, які розкривають поняття і терміни, пов’язані з благодійністю і корпоративною соціальною відповідальністю, чи розповідають про українські і міжнародні організації та окремих благодійників.

Також можна було перекласти українською відповідні статті з іншомовних Вікіпедій, допускалося доповнення і покращення вже існуючих статей.

Організатори вирішили присудити два других місця. Їх посіли Олег Король і Микола Супрунець з 93,97 і 93,93 балами відповідно. Їм були вручені електронні книги і дипломи переможців. Переможцем із великим відривом - 320,13 балів - стала Валентина Кодола. Вона отримала головний приз - нетбук - і диплом переможця.

Валентина Іванівна - вчитель з 22-річним стажем, викладає історію і світову літературу в одній із сільських шкіл Корсунь-Шевченківського району, що на Черкащини.

У присвяченій цій події прес-конференції взяли участь виконавчий директор ГО «Вікімедіа Україна» Юрій Пероганич, Президент Асоціації благодійників України, голова журі конкурсу Олександр Максимчук, члени журі - виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар та медіа-експерт, ведучий телеканалу ICTV Андрій Куликов.

На заході також були присутні члени журі - Голова Наглядової ради МБФ «Україна 3000» Катерина Ющенко, голова Наглядової ради Асоціації благодійників України, Президент Благодійного фонду «Приятелі дітей» Марина Криса, виконавчий директор ІАЦ «Громадський простір» Алла Прунь.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: благотворительность,конкурс,Википедия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.