Ні - Московській чумі: Акція протесту біля Києво-Печерської Лаври

07 березня 2012, 17:09
Власник сторінки
0
17
Ні - Московській чумі: Акція протесту біля Києво-Печерської Лаври

Ні - Московській чумі: Акція протесту біля Києво-Печерської Лаври

Сьогодні, за участю активістів ВК Наступ, відбулась акція протесту проти дій Московського патріархату в Україні «Ні – Московській чумі!». Учасники акції інсценували символічне зведення муру з картонних коробок на вході до головної святині країни Києво-Печерської Лаври, зупиняючи в такий спосіб наступаючу проросійську імперію зла в особі патріарха Кирила та його поплічників.

«Ми сьогодні кажемо Кирилу СТОП! Геть руки від української церкви та її святинь» - заявив голова ВК «Наступ» Р. Секела.  

Активісти стали на захист української православної церкви, її головних храмів та митрополита Володимира від їх агресивного захоплення попами Московського патріархату, заборонивши патріарху Кирилу здійснювати план російських спецслужб по захопленні влади в Україні під назвою «Русский мир».

Також учасники акції вимагають від Президента відхилити зрадницький законопроект № 9690 «Про внесення змін до деяких законів України щодо передачі об’єктів культурної спадщини релігійним організаціям», за яким Московському патріархату передадуть у вільне користування ряд духовних об’єктів України.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: УПЦ МП,акция,Киево-Печерская Лавра
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.