При вході в НБУ пройшла акція протесту ошуканих вкладників

15 березня 2012, 13:48
Власник сторінки
0
22
При вході в НБУ пройшла акція протесту ошуканих вкладників

Банківські злодії та бандити масово грабують людей!

Сьогодні за ініціативи ГО «Асоціація захисту прав вкладників» та ВК «Наступ» при вході в НБУ пройшла акція протесту ошуканих вкладників фінансових установ. 

Один із організаторів акції, голова ВК «НАСТУП» Р. Секела заявив: «Впродовж п’яти останніх років ми бачимо чітку тенденцію ігнорування вимог вкладників та позичальників банків чи кредитних спілок. Сьогодні ні Президент України, ні уряд, ні Національний банк не захищають громадян України від беззаконня, котре міцно вкорінилось у фінансовій сфері: кредитні спілки, банки, інші фінустанови створили безліч злочинних фінансових пірамід, тим самим тримаючи у залежності півтора мільйона громадян, не повертаючи їм вкладені кошти». 

До входу в НБУ прийшли вкладники збанкрутілих банків «АРМА», «Європейський банк розвитку та заощаджень», «ОЛБанк», ряду кредитних спілок, зокрема «Український фінансовий союз», «Добробуд», «Фортеця», «Либідь», які досі не можуть отримати свої власні кошти».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: банки,Киев,акция,НБУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.