Солом`янському військкомату - Ганьба!

23 березня 2012, 10:02
Власник сторінки
0
187
Солом`янському військкомату - Ганьба!

Солом`янському військкомату - Ганьба!

На вулиці Іскрівська 5А існує військкомат Солом’янського району. У цьому районі розташовано декілька великих національних університетів, а разом з ними і студентські гуртожитки. Так як хлопці призовного віку мають звертатися лише до військкоматів за місцем реєстрації, то в цьому закладі постійно великі черги, оскільки в Солом’янському районі проживає найбільша кількість студентів.

Час роботи закладу:
з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 з перервою на обід з 13:00 до 14:00.
Проте, медичну комісію призовники та студенти мають змогу пройти лише 4 дні на тиждень: Понеділок, середа, четвер та п’ятниця з 9:00 до 12:45.
При такому графіку роботи комісію встигають за 1 день пройти до 50 чоловік. Але бажаючих значно більше.

Тому, на сьогоднішній день, прийшовши до військкомату о 12 годині ночі, щоб зайняти чергу, можна записатися у список лише на 40 місці. Тому що багато хто займає чергу з 22:00, а деякі навіть з 20:00.
Тобто, хлопці змушені стояти вночі по 12 годин в черзі щоб мати хоч якийсь шанс потрапити на обстеження. Проте навіть це не гарантує потрапляння, так як на наступний день приходять люди зі списком тих, кто почав проходити комісію вчора и не встиг закінчити.
Тобто, зайнявши чергу о 12 годині ночі ви можете простояти до 12:45 і піти на навчання так і не пройшовши комісію.

Така ситуація зовсім не хвилює керуючий склад військкомату. Вони вважають, що роблять все можливе приймаючи по 50 чоловік за пів дня і ні на які поступки йти не збираються. Лише інколи пропонують зібравшимся чай або каву.

Наприклад, податкова служба Солом`янского району для того, щоб всі бажаючі встигли подати заяви на єдиний податок після Нового року, подовжила роботу своїх інспекторів до 20:00 на 3 тижня. Тобто керівник податковії вжив всіх заходів для поліпшення складнії ситуації. Начальник військомату проблем у роботі його закладу не помічає.

От таке покращення чекає вже сьогодні молоде покоління.

Ганьба тим керівникам, які так організовують роботу особового складу та змушують студентів замість навчання стояти в чергах серед ночі!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,студенты,военкомат,Святошинський район
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.