Нічні розмови поета з Европою. Київський поет Бондаренко презентував нову збірку

31 березня 2012, 07:41
Власник сторінки
президент Фонду вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола
0
36
Нічні розмови поета з Европою. Київський поет Бондаренко презентував нову збірку

Нічні розмови поета з Європою

Пречудову річ презентував творчо невтомний київський поет Станіслав Бондаренко в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка 30 березня - нову свою поетичну збірку «Нічна розмова з Европою, або Таємниці наших літер».

Книжка справді чудова, бо всюди подається переклад англійською у виконанні унікального британця Стіва Комарницького, який походить із родини жертв совєцького ҐУЛАҐу.

Народився в Англії й самотужки опанував нашу солов’їну. «Нічна розмова…» - це зізнання в любові та спроба «покаянно випити» з Европою за зближення.

Видання ілюстрував геніяльний Сергій Якутович. Переднє слово подав академік Микола Жулинський. Фонд вільних журналістів імені Вячеслава Чорновола подарував книжку всім, хто взяв автографи у поета та перекладача.

На фоті - Стів ліворуч, Стас по центру і вдячні за творчу зустріч філологині.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,поезия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.