У Тернополі пройшов День кар’єри

31 березня 2012, 13:07
Власник сторінки
0
10
У Тернополі пройшов День кар’єри

У Тернополі пройшов День кар’єри

В суботу, 31 березня, в приміщенні Українського дому «Перемога» громадська організація AIESEC спільно з Тернопільською міською радою провели «День кар`єри».

Відкрив захід вітальним словом начальник управління стратегічного розвитку міста Юрій Дейнека: “Сьогоднішній захід є справді на часі. Молоді люди мають можливість на пряму поспілкуватись з потенційними роботодавцями, а останні, в свою чергу, знайти собі працівника. Я не вірю, що молодь сьогодні пасивна. Не прихильник думки, що колись молодь була кращою. Молодь сьогодні активна, бажає змін та шукає можливості реалізувати власний потенціал. І сьогоднішній переповнений зал цьому підтвердження”.

Графік проведення «Дня кар`єри» був побудований таким чином, що компанії презентували власну діяльність та існуючі вакансії, на які учасники могли претендувати. Після чого відбувався сам ярмарок – безпосереднє спілкування роботодавців та тих, хто в пошуках роботи. Також усі бажаючі мали змогу відвідати тренінг «Як складати резюме. Успішна співбесіда». А завдяки роботі “Центру діагностики” пройти діагностику професійних та особистісних якостей і визначити здібності до певних професій.

Загалом, присутні компанії пропонували близько 150 вакансій. Участь в заході взяло понад 700 учасників.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Тернополь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.