Дивний живопис В`ячеслава Странніка

07 травня 2012, 14:11
Власник сторінки
журналіст
0
37
Дивний живопис В`ячеслава Странніка

Дивний живопис В`ячеслава Странніка

В Криворізкій галереї Ф-Арт відкрилася виставка картин В’ячеслава Странніка під назвою "Странная живопись Вячеслава Странника или путишествие за пределы рационального опыта".

Духовна криза сучасного технократичного суспільства вказує на те, що проблема пошуку духовних орієнтирів існування людства стає нагальною. Вихід із екологічної, економічної, морально - етичної кризи, - на думку автора,- можливий, завдяки напрацюванню нової парадигми світосприйняття, що розширює світогляд людини від раціонально- прагматичної зацікавленості до духовно-трансцендентних сенсів існування.

"Роботи В’ячеслава Странніка - це те, що нас повертає назад в міфопоетичне дитинство людства. Коли розум людський почав сам себе усвідомлювати", - зауважив на відкриті провідний науковий співробітник криворізького історичного музею Олександр Мельник. 

Виставка стала першим заходом новонародженої в місті Ліги культури, зібравши, багатьох творчо шанованих особистостей Кривого Рогу, а також креативні музичні колективи "Лабораторія № 9" та " Діфрагамма".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: искусство,живопись,Кривой Рог
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.