Кубок УЄФА ЄВРО 2012 - головний трофей чемпіонату Європи вже в Києві

12 травня 2012, 11:21
Власник сторінки
0
14
Кубок УЄФА ЄВРО 2012 - головний трофей чемпіонату Європи вже в Києві

Кубок УЄФА ЄВРО 2012 - головний трофей чемпіонату Європи вже в Києві

11 травня у Київ прибув головний трофей чемпіонату Європи по футболу 2012 - 8-кілограмовий Кубок УЄФА ЄВРО 2012, також відомий як Кубок Анрі Делоне.

Кубок розпочав свою подорож 20 квітня в Варшаві і побував уже в 6 польських містах (Гданську, Познані, Вроцлаві, Лодзі, Кракові та Катовіце).

В Україні кубок відвідає також 6 міст:

11-13 травня - Київ,
14 травня - Івано-Франківськ,
15-17 травня - Харків,
18-20 травня - Донецьк,
21 травня - Дніпропетровськ,
23-25 травня - Львів,
26 травня - Одесу.

У Києві кубок виставлений на Майдані Незалежності. Тут він перебуватиме 3 дні - з 11 до 13 травня. Усі бажаючі можуть не тільки подивитися на нього, а й сфотографуватися з ним на пам`ять. З поміж перших, хто це вже зробив, були помічені Фозі та Фагот. Символічно, що серед тих, хто першим побачив Кубок УЄФА ЄВРО 2012 стали діти-прапороносці, переможці турніру «Шкіряний м’яч – Кубок Кока-Кола», які, можливо, через декілька років боротимуться за цей Кубок у складі професійних команд. Саме вони вибороли право стати прапороносцями фіналу УЄФА ЕВРО 2012, що пройде в Києві 1 липня.

Учора на Майдані відбувся концерт українських артистів: виступили грипи "Скай", "Крихітка", ТНМК, "ВВ" та майбутня учасниця Євробачення 2012 Гайтана. Футбольні фанати також могли перевірити свою "готовність" вболіва за улюблені команди: прямо на площі за допомогою спеціального сканера та «крик-машини» можна виміряти рівень своєї футбольної шаленості, позмагатися з друзями в караоке, футбольному квізі і не лише!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Евро-2012,Киев,футбол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.